Kamyon uçuruma yuvarlandı: 1 ölü
01.05.2023 - 15:09Trabzon'un Araklı ilçesinde kamyonun uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 696
Trabzon'un Araklı ilçesinde kamyonun uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konutlarda 'ücretsiz gaz müjdesi' Resmi Gazete’de yayınlandı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te yer aldı.
Türkiye ve Avrupa’nın en uzun, dünyanın ise 3. en uzun tüneli olan Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerindeki Yeni Zigana 3 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak.
Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Onursal Başkanı merhum Celal Erdoğan'ın adı Ümraniye Belediyesi tarafından yapılan parka verildi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, "TOKİ Başkanlığımızca şehrimize; İyidere ve Rize merkezde olmak üzere toplam büyüklüğü 391 bin metrekare olan millet bahçesi yapıyoruz. 10 Mayıs'ta Rize sahili millet bahçesi olacak" dedi.
Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili Adayı Mehmet Akif Zerdeci, "54’ncü Erbakan hükümetindeki gibi yeniden bolluk ve bereket getireceğiz'' dedi.
Rize'de 1 Mayıs Pazartesi günü neler olacak? Rize'de 1 Mayıs Pazartesi günü hava nasıl olacak? Seçime kaç gün kaldı?
Rize Valisi Kemal Çeber, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’a özgün ve en güzel havalimanını yapacaklarını belirterek, havalimanının yıllık 15 milyon yolcu kapasiteli olacağını ve aynı anda 20 uçağa hizmet verebilecek kapasitede planlandığını kaydetti.
Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü bir kişi ise yaralandı.
TFF 2.Lig Kırmızı Grup 35.hafta karşılaşmasında Fethiyespor ile karşılaşan Pazarspor, aldığı 1-7'lik mağlubiyetin ardından bir alt lige TFF 3.Lig'e düşmesi kesinleşti.
ÇAYKUR'un eski daire başkanlarından Ahmet Zenginbal vefat etti.
Lokman Sancaktutan, kendi yaptığı tırnak törpüleme makinesini sosyal medya hesabında paylaştı.
Doğu Karadeniz havzasında, su kıtlığının önüne geçip, kuraklığa erken tedbir almak için Tarım ve Orman Bakanlığı’nca ‘Kuraklık Yönetim Planı’ hazırlanmaya başlandı. Çalışmada yer alan bilim insanlarından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Ağırbaş, “Türkiye’nin 112 milyar metreküp su varlığının yüzde 40’lık kısmı daha evlere gelmeden şebekelerde ciddi kayıplara uğruyor" dedi.
Çayeli Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Gülizar Kabataş, ders ve okuldan sonraki artan zamanını ilçede kuzeni Mesut Kabataş’a ait elektronik ve telefon mağazasında yardım ederek geçiriyor.
1 Mayıs İşçi Bayramı'na sayılı günler kaldı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün bu sene pazartesi gününe denk gelmesi sebebiyle ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin gözü "1 Mayıs'ta okullar tatil mi, kaç gün tatil olacak?" sorusuna çevrildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 10 bin polis alımı yapacak.
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, ÇAYKUR'un yapımı tamamlanan 2 yeni yaş çay fabrikası ile ilgili, "İki fabrika ile birlikte fabrika sayımızı 47'den 49'a çıkarmış olduk. Her birinin 100 ton kapasitesi var. 200 ton ilave kapasite anlamına geliyor." dedi.
Dünya çay üretiminde beşinci olan Türkiye, kişi başı çay tüketiminde 3.7 kg ile birinci sırada yer alıyor.
