Beyaz çayın bilinmeyen faydaları
24.09.2023 - 12:00Beyaz çay, çay dünyasının nadir bir hazinesi olarak kabul edilir ve pek çok kişi tarafından henüz keşfedilmemiş birçok fayda sunar.
- 0
- 0
- 1612
Beyaz çay, çay dünyasının nadir bir hazinesi olarak kabul edilir ve pek çok kişi tarafından henüz keşfedilmemiş birçok fayda sunar.
Bolu'nun Mengen ilçesinde çıkan yangında samanlık kullanılamaz hale geldi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, Avrasya Üniversitesi’ni ziyaret etti.
Artvinspor Kadın Voleybol Takımı, SMA hastası 2 yaşındaki Deniz Günay'ın yardım kampanyasına destek için düzenlenen kermese katıldı.
Artvin’in Yusufeli ilçesinde baraj suları altında kalan eski yerleşim yeri üzerinde turizm amaçlı yapılan zipline'ın deneme geçişini Belediye Başkanı Eyüp Aytekin yaptı. İlk denemede baraj gölü ortasında kalan Başkan Aytekin’i vatandaşlar ve zipline görevlileri halat yardımıyla kurtardı.
Rize Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Taviloğlu, ilde ulaşım alanında ciddi yatırımların ve düzenlemelerin yapıldığını söyledi.
Türkiye’de beş yılda bir gerçekleştirilen yerel seçimler, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, seçimlerde oy kullanmak için adres değişikliği yapılacağı son tarihi açıklayarak vatandaşları uyardı.
Rize’de doğuştan engelli 11 yaşındaki Miray Özcan, yazdığı kitaplarla kendisine hayran bırakıyor.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan kişinin, Samsun'un Bafra ilçesinde 13 yıl önce işlenen cinayetin zanlısı olduğu ortaya çıktı.
Çaykur Rizespor’un Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında oynayacağı EMS Yapı Sivasspor maçının hakem kadrosu belli oldu.
Türkiye'den ocak-ağustos döneminde yapılan çay ihracatı yüzde 22 artarak 18 milyon 493 bin dolara ulaştı.
Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde ayının saldırdığı bir kişi yaralandı. Karşılaştığı ayı ile uzun süre boğuşan ve bunun sonucunda yaralanan şahıs yaşadığı korku dolu anları anlattı.
Trabzon'da 36'ncı Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında ilin ahisi, kalfası ve çırağına ödülleri verildi.
Doğu Karadeniz'den ocak-ağustos döneminde yapılan bal ihracatı yüzde 90 artarak 2 milyon 101 bin dolara ulaştı.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Dikkaya köyünde "Laz Ralli Tahta Araba Şenliği"nin 13'üncüsü gerçekleştirildi.
Trabzon'da, afet durumunda sahada profesyonellerle gönüllülerin koordinasyonunu sağlamak amacıyla 1800 rakımlı Kayabaşı Yaylası'nda gönüllülere eğitim verildi, tatbikat gerçekleştirildi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ve Türk Gastroenteroloji Derneğince (TGD) "A'dan Z'ye Endoskopik Ultrasonografi Etkinliği" gerçekleştirildi.
Trabzon’da Ortahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ’16 Eylül Dünya Temizlik Günü’ kapsamında Faroz Balıkçı Barınağı’ndan Beşirli Sahili’ne kadar olan bölümde farkındalık etkinliği düzenledi.
Güneysu Gençlik Merkezi’nin oluşturduğu yaşlıların yaşam deneyimlerini genç kuşaklara aktarmayı hedefleyen özel bir proje olan "Genç Kalan Hayatlar"ı başlattı. Bu proje ile yaşlıların yaşadıklarını ve öğrendiklerini paylaşarak gençlere rehberlik etmelerini sağlıyor.
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda bugüne kadar 12 konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Eylül'de bir kez daha BM kürsüsünden mesajlarını uluslararası kamuoyuyla paylaşacak.
