RTEÜ'de 4 Akademisyen 'Doçent' Oldu
18.04.2022 - 13:48Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin (RTEÜ) çeşitli birimlerinde görev yapan 4 öğretim üyesi girmiş oldukları sınavda başarı göstererek doçent unvanı almaya hak kazandı.
- 0
- 0
- 1537
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin (RTEÜ) çeşitli birimlerinde görev yapan 4 öğretim üyesi girmiş oldukları sınavda başarı göstererek doçent unvanı almaya hak kazandı.
HAZİNE ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Türk lirasına güvenin, istihdama dayalı yatırımlar yapmaya devam edin. Göreceksiniz, enflasyon kısa sürede tek haneli rakamlara inecektir" dedi.
TOKAT Mevlevihanesi'nde Konya Büyükşehir Belediyesi, Tokat Belediyesi ve Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından "Mevlevi Ayini İcrası ve Sema Mukabelesi" düzenlendi.
Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, ahi sofrası kurdu. İftar programına Rize’deki esnaf odaları yöneticileri ve il protokolü yoğun katılım gösterdi.
TOKAT Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Ahmet Erdem, kafelerde öğrenci ve vatandaşlara ücretsiz psikoloji seminerleri düzenliyor.
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 12.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜMÜZ HİZMETLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE 2 ADET 4X4 ÇİFT KABİN PİCK-UP KİRALAMA HİZMET ALIMI İŞİ (2 ARACIN ŞOFÖRÜ YÜKLENİCİYE AİT)
DENİZLERDE, 1 Eylül’de başlayan balık avı sezonunun sona ermesine sayılı günler kala, Karadeniz’de tükenen balık stokları ile avcılık durdu.
Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize-Artvin Havalimanı'nın şehre önemli katkılar sağlayacağını belirterek, "Havalimanımızdan beklentimiz yüksek. İlimize katacağı çok şey var." dedi.
İngiltere dahil 8 ülkede yapılan bir araştırmada, alzaymır hastalığıyla bağlantılı 42 yeni gen tespit edildi, bulgular sayesinde yeni tedaviler geliştirilebileceği veya hastalığa yatkınlığı olanların önceden tespit edilebileceği belirtildi.
RİZE'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ile Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) arasında lisansüstü eğitimde iş birliği protokolü imzalandı.
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 12.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜMÜZ SORUMLULUK ALANLARINDA BULUNAN 1 ADET MİLLİ PARK VE 9 ADET TABİAT PARKLARIMIZDA MUHTELİF PROJE DANIŞMANLIK HİZMET ALIMI İŞİ
TOKAT’ın Erbaa ilçe belediyesi tarafından bu yıl 2’incisi düzenlenen Altın Yaprak Ses Yarışması’nın finali yapıldı. Yarışmada Özgür Güney jüri ve halk oyuyla birinci seçildi.
KARADENİZ Bölgesi'nde son günlerde artışa geçen hava sıcaklıklarıyla karların erimesi sonucu yumuşayan toprakta heyelan meydana geliyor. Son 2 haftada, 7 ilde, 4 kişinin hayatını kaybettiği 395 heyelanda evler ile altyapıda hasar oluşurken, tarım arazileri de zarar gördü.
Oscar Ödülleri olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 94. Akademi Ödüllerinin kazananları belli oldu.
Dünya Aferez Birliği Başkanı Prof. Dr. Altuntaş, "İleri yaşta açıklanamayan kemik ağrısı, kemik kırıkları, kansızlık, halsizlik ve sık tekrarlayan enfeksiyonlarda multipl miyelom kanseri riski de değerlendirilmeli." dedi.
Tarım ve Orman Bakanlığı, yeni sezondaki üretim miktarıyla "Türkiye'de şeker arzıyla ilgili hiçbir sıkıntının yaşanmayacağını" bildirdi.
RECEP Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğretim üyeleri, olay yeri parmak izi tespitinde kullanılan parmak izi tozu üretti. RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman “İthal edilen bir ürünü üretecek olmamız, milli ekonomi hamlesine katkı sunacak olması açısından da önemlidir” dedi.
Rize Valiliği tarafından düzenlenen 'Çay ve İnsan' konulu II. Ulusal Fotoğraf Yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı.
TOKAT'ta ilaç ve kozmetik sektöründe kullanılan aromatik ve süs bitkilerinin ekimi için tahsis edilen hazine arazisi alanı, 2 milyon 600 bin metrekareye ulaştı.
ANADOLU Kültür Eğitim Spor Yardımlaşma Derneği (AKES-DER) Suriye’ye yardım eli uzatarak İdlib’e insani yardım malzemesi gönderdi.
