Erzurum’da yedi ayda 713 bin 697 kişi uçtu
11.08.2025 - 09:32Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) rakamlarına göre, Erzurum Hava Limanı’ndan 2025’in ilk 7 ayından 713 bin 697 kişi uçtu.
- 0
- 0
- 918
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) rakamlarına göre, Erzurum Hava Limanı’ndan 2025’in ilk 7 ayından 713 bin 697 kişi uçtu.
Antalya’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında iki araç arasında sıkışan motosiklet sürücüsü genç kız yaralandı.
Bayburt’un Dövmekaya köyünde ‘Dövmekaya Köyü 1. Piknik Şöleni’ gerçekleştirildi. İlki düzenlenen şölende yerel sanatçılar sahne aldı, cirit müsabakası düzenlendi.
Mersin’in Bozyazı ilçesinde piyasa değeri yaklaşık 7,5 milyon TL olan 700 binden fazla kaçak elektronik sigara tütünü ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı.
Anahtar Parti Rize İl Başkanı Remzi Kutanoğlu, kısa vadeli mevduat ve yatırım fonu kazançlarına uygulanan stopaj artışına sert tepki gösterdi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Göztepe maçının ardından, "Maalesef kötü bir mağlubiyet, rakibimizi tebrik ediyorum. Evet taraftarımız üzüldü, biz de üzgünüz" dedi.
Trendyol Süper Lig’i ilk haftasında Çaykur Rizespor, sahasında karşılaştığı Göztepe’ye 3-0 mağlup oldu.
Trabzon'da Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen Autofest Modifiye ve Klasik Araç Festivali'nde polis ile zabıta ekipleri arasında arbede yaşandı.
Hiç neden yokken meydana gelen morarmalar ile durmayan kanamaların hematoloji kanserlerinin belirtisi olabileceği uyarısında bulunan Hematoloji ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Salim Başol Tekin böyle bir duruma hematoloji uzmanına başvurulmasını tavsiye etti.
Artvin'in bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda düzenlenen 8. Uluslararası Off-Road Yarışları, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.
Samsun'un İlkadım ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.
İstanbul'da öldürülen Mattia Ahmet Minguzzi için Trabzon'da yürüyüş organize edildi.
Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos 2017'de bölücü terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sırasında Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, evladının kokusuna doyamadığını söyledi.
Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki Ezine Çayı havzasına "sel göleti" yapıldı.
Bolu Abant Gölü Milli Parkı'nda, 3. Uluslararası Ultra Abant Patika Koşu Yarışması gerçekleştirildi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Milli Mücadele'yi başlatmak üzere 19 Mayıs 1919'da Samsun'a geldiği Bandırma Vapuru'nun replikası Bandırma Gemi Müzesi ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi'ni üç ayda 102 bin 818 kişinin ziyaret ettiği bildirildi.
Düzce Gölyaka İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce yaz Kur'an kursları öğrencilerine yönelik bilgi yarışması ve futbol turnuvası düzenlendi.
SağlıkBakanı Kemal Memişoğlu, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına tepki göstererek, “Bizler kuvvetli ve güçlü olmamız lazım ki bu katliamlar ileride olmasın. Çocuklarımız bu katliama şahit olan dünyada yaşamasın diye birlikte hareket etmemiz lazım” dedi.
Kayabaşı Karaabdal Halk Şenliği’nde binlerce vatandaşla buluşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, son dönemde şehirde yaşanan kadın cinayetlerine dikkat çekti.
Trabzon'da olumsuz koşullar nedeniyle denize girişlere bugün de izin verilmiyor.
