Alt katındaki samanların tutuştuğu evi yanmaktan ekipler kurtardı
14.08.2025 - 17:30Amasya’nın Suluova ilçesinde, altından dumanların yükseldiği evi yanmaktan itfaiye ve belediye ekipleri kurtardı.
- 1
- 0
- 2887
Amasya’nın Suluova ilçesinde, altından dumanların yükseldiği evi yanmaktan itfaiye ve belediye ekipleri kurtardı.
Çaykur Rizespor, 2025-2026 sezonuna kendi sahasında aldığı 3-0'lık Göztepe mağlubiyetiyle kötü bir başlangıç yaptı.
Ordu Valisi Muammer Erol, Ünye'de şehit aileleriyle bir araya geldi.
Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Artvin ve ilçelerinde görülen şap hastalığına ilişkin son durumu değerlendirdi. Çelik, hastalığın yayılım hızının azaldığını ve salgının sönüş aşamasına geçtiğini bildirdi.
Trabzon'un Of ilçesindeki yaz Kur'an kursunda başarılı olan öğrencilere ödül verildi.
Bolu'da sulama projesi kapsamında yapılan boşaltımın ardından Seben Gölü'nde ortaya çıkan adacıklar, ineklerin otlağına dönüştü.
Giresun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce "İl Yaşlılık Çalıştayı" gerçekleştirildi.
Bayındır İçerenköy Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Uzmanı Dr. Nimtaj Abdullayeva, yaz tatilinde artan dijital cihaz kullanımın, çocukların uyku düzeninden fiziksel ve ruhsal gelişimine kadar pek çok alanı olumsuz etkileyebileceğini belirtti.
Tokat'ın Pazar ilçesinde Anadolu Selçuklu Devleti hükümdarlarından I. Alaeddin Keykubad'ın eşi, II. Gıyaseddin Keyhüsrev'in annesi Mahperi Hatun tarafından yaptırılan ve 787 yıldır ayakta olan Mahperi Hatun Kervansarayı'nın kapıları bugün de ziyaretçilere açık.
Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Yılmaz, sağlık hizmetlerinde dijital dönüşüme ilişkin yürütülen uygulamaların hasta ve hasta yakınlarına kolaylık sağladığını söyledi.
Zonguldak'ta annesi tarafından darbedilen 1 aylık bebek, tedavisinin ardından koruma altına alındı.
Sinop Kültür Merkezi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda öğrenciler Kur’an-ı Kerim tilaveti sundu.
Düzce’nin Yığılca ilçesinde yüzde 96 engelli Sevgi Gül’ün (39), düğün hayali gerçek oldu. Damatsız yapılan, davullu zurnalı düğün ve kına gecesinde Sevgi Gül ile ailesi ve yakınları doyasıya eğlendi.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden Düzce'ye fındık toplamak için gelen mevsimlik tarım işçilerinin çocukları, sıcak havada bahçelerde çalışmak yerine okullarda eğitim alarak spor ve sanat etkinliklerine katılıyor.
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yapımına başlanan 400 kapasiteli erkek öğrenci yurdu inşaatı hızla devam ediyor.
Trabzon’un Yomra ilçesinde faaliyet gösteren Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğüne (TAGEM) bağlı Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü (SUMAE) tarafından denize kalkan ve mersin balığı bırakıldı.
Rize'nin Pazar ilçesinde, bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü Mehmet Güven, hayatını kaybetti.
Rizenin Çayeli ilçesinde Elif Kork (49), evlerine araç yolu ulaşmadığı için Down sendromlu kızı Zümra Kork’u (13) engebeli, dik ve çamur kaplı patikada sırtında yaklaşık 50 metre taşıyarak, ana yola ulaştırıyor.
Rize'nin spor altyapısına önemli katkı sağlayacak Engindere Futbol Sahası projesinde sona gelindi.
AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Aile, toplumun hafızası, geleceğimizin teminatıdır. Aile, evlatlarımızın kimlik kazandığı güvenli bir çatıdır.
