Gümüşhane'de kopan kaya parçası aracın üstüne düştü
12.04.2023 - 15:44Gümüşhane’de yağmur sonrası yamaçtan kopan kaya parçası özel bir kargo şirketine ait park halindeki minibüse çarptı.
- 1
- 0
- 962
Gümüşhane’de yağmur sonrası yamaçtan kopan kaya parçası özel bir kargo şirketine ait park halindeki minibüse çarptı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı mart ayı ödemelerinin başladığını belirterek, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere 4,4 milyar lira ödeme yapılacağını bildirdi.
Aday tanıtım programı ve bir dizi ziyaretler için Rize'ye gelecek olan Memleket Parti Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin programı belli oldu.
Artvin'de Çoruh Nehri üzerinde inşa edilen Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nde su seviyesinin 100 metreyi aşmasıyla büyük bölümü su altında kalan eski ilçe merkezinden yaklaşık bin sahipsiz kedi ve köpek kurtarıldı.
Giresun'da, bir üst geçitteki engelli asansörünün mekanik panosunda bulunan ana kart ve sürücü kartları çalındı.
Spor Toto 1. Lig'de üst sıraları yakından karşılaşmada Çaykur Rizespor sahasında Sakaryaspor'u konuk edecek.
Ordu'nun vazgeçilmez lezzetlerinden fındıklı burma tatlısı, coğrafi işaretli ürün olarak tescillendi.
Samsun Büyükşehir Belediyesinin ASELSAN ve TEMSA işbirliğinde ürettirdiği elektrikli otobüslerle 7 ayda 700 bin yolcu taşındı.
Tokat'ta bir bağ evinden yapılan hırsızlıkla ilgili aranan şüpheli Tokat İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yakalandı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına 517 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı. Kamuda istihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının toplam sayısı 48 bin 556’ya ulaştı.
Giresun Valiliğinde bulunan konferans salonundaki ses ve görüntü sisteminde yapılan bakım ve onarım sonrası mikser ve amfi cihazları yeni alınmış gibi göstererek faturalandıran İl Özel İdaresi'nde görevli üst düzey 4 kişi hakkında 'Kamuyu zarara uğratmak' suçundan soruşturma açıldı.
Erzurum’un Tortum ilçesinde kurdun saldırısına uğrayan 5 kişi yaralandı.
Karadeniz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliğince (Karadenizbirlik), yağlı tohum ekilişlerine yönelik olarak üretici ortaklara ekim öncesi 33 milyon lira nakdi, 47 milyon lira tutarında ayni olmak üzere toplam 80 milyon lira tutarında kredi desteği sağlandığını bildirildi.
Giresun Belediyesince, son 4 yılda kentte 2 milyar liranın üzerinde yatırım yapıldığı bildirdi.
Samsun'un Bafra ilçesinde yapılacak Millet Bahçesi Projesi'nde çalışmalara başlandı.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, İran’la ticaret ve turizm konusundaki ilişkileri geliştirmek istediklerini ve bu konuda güzel fırsatlar bulunduğunu vurguladı.
Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, 2023 sezonu yaş çay taban fiyatı beklentilerini açıkladı.
Sahte ürünlerin önüne geçmek ve engelleme amacıyla Rize'nin coğrafi işaret tescilli ürünleri arasında yer alan Ayder balı için çalışmalar başlatıldı.
