Artvin'de kar nedeniyle eğitime ara verildi
25.12.2023 - 10:00Artvin'de yoğun kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verildiği bildirildi.
- 0
- 0
- 2272
Artvin'de yoğun kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verildiği bildirildi.
Ordu'da bir süredir kendilerinden haber alınamayan Alaattin ve Nuray Bükü çiftinin cesetleri ırmağa devrilen araçta bulundu.
Karadeniz’de son yılların en bereketli hamsi sezonu yaşanırken, bazı tekneler yılbaşından sonra Türk kara suları dışında yapılacak olan hamsi avına odaklandı. Bu sezon Karadeniz’de hamsi bolluğu yaşanırken özellikle hamsinin Gürcistan kara sularında çok daha yoğun olduğu belirtildi.
Artvin’de dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı 60 köy yolunu ulaşıma kapatırken, 3 köye de heyelan nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.
Rize-Erzurum kara yolunda, kar ve tipi nedeniyle kapatılan Ovit Tüneli'nde ulaşım yeniden sağlanmaya başladı.
Giresun’un yüksek ve iç kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Çamoluk ilçesinin ardından Alucra ilçesi ile Yağlıdere ilçesine bağlı Sınır köyündeki okullarda eğitime 1 gün ara verildi.
Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Akbulut'un annesi Melemse Akbulut hayatını kaybetti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, şehit Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın Manisa’daki cenazesinde protesto edildi. Bir şehit yakını protestoya tepki gösterdi ve “Şehidimizi mahcup etmeyelim, herkes başımızın tacıdır” dedi.
Rize Valiliği, Rize-Erzurum kara yolundaki Ovit Tüneli'nin yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandığını bildirdi.
Artvin ve çevresi için yarın ve salı günü kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.
Rize'nin Ardeşen İlçesinde fırtına nedeniyle uçan çatı otoparka düştü o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Dün geceden beri Rize'de etkili olan fırtına ve yağışlar Pazar ilçesinde de hasara neden oldu.
Zonguldak Belediyesinde temizlik görevlisi olarak çalışan kişi, alkollü bir grubun sözlü tacizine uğradığı ve darbedildiği gerekçesiyle polise şikayette bulundu.
Düzce'de karı koca arasında çıkan tartışmanın ardından bir iş yerine silahla ateş edildi.
Çaykur Rizespor’un 27 yaşındaki futbolcusu Benhur Keser, TFF 1. Lig'in geçtiğimiz yıllara oranla daha çekişmeli olduğunu, Süper Lig'de ise ilk kez oynadığını dile getirdi. Kasımpaşa maçına odaklandıklarını ve lige verilecek devre arasına mutlu girmek istediklerini söyledi.
Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, tütün ürünlerinin vergilendirilmesine ilişkin yöntemi yeniden ele alarak, bu yolla elde edilen Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) gelirlerini de artırmayı öngörüyor.
Son günlerde özellikle okul çağı çocuklarında yaygın görülen solunum yolu enfeksiyonlarının viral olabileceği, bu nedenle antibiyotik tedavisinde ısrarcı olmamak gerektiği bildirildi.
Çorum'un Kargı ilçesinde üç katlı ahşap evde çıkan yangında 1 kişi öldü.
Rize'de dün gece saatlerinde etkili olan fırtına, şehir merkezinde ve ilçelerde maddi hasara neden oldu. Rize Valiliği'nden konuyla ilgili açıklama geldi.
