Rize Valiliği'nden fırtına açıklaması

Rize Valiliği'nden fırtına açıklaması

  • 0
  • 0

Rize'de dün gece saatlerinde etkili olan fırtına, şehir merkezinde ve ilçelerde maddi hasara neden oldu. Rize Valiliği'nden konuyla ilgili açıklama geldi.

Fırtına nedeniyle Rize'nin birçok ilçesinde de çatı uçmaları meydana geldi. Fırtına nedeniyle elektrik kesintileri de yaşandı. Rize Valiliği'nden konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Rize Valiliği'nden yapılan açıklamada herhangi bir can kaybı olmadığı bildirilirken:  Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünün 103 nolu fırtına uyarısına istinaden Müdürlüğümüze ve çağrı merkezimize toplam 29 ihbar ulaşmıştır. Ulaşan ihbarların 28’i çatısı uçması, 1’i de araç hasarı olup İlçelere göre gelen ihbarlar aşağıda sıralanmıştır" denildi. 

28 çatı uçması 1 araç hasarı meydana geldi
Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre,  Rize Şehir Merkezinde 12 çatı uçması, Ardeşen ilçesinde 2 çatı uçması 1 araç hasarı,  Fındıklı ilçesinde 4 çatı uçması,  Pazar ilçesinde 2 çatı uçması, Çayeli ilçesined 4 çatı uçması,  Güneysu ilçesinde 2 çatı uçması ve Çamlıhemşin ilçesinde 2 çatı uçması meydana geldi.

Ayrıca Valilik, ihbarda bulunmak isteyen vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine ve AFAD İl Müdürlüğü'nün 04642233400 numaralı ihbar hattını kullanabileceklerini bildirdi.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Taşçılar Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

Taşçılar Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

  • 0
  • 0
İkizdere'nin yeni kaymakamı göreve başladı

İkizdere'nin yeni kaymakamı göreve başladı

  • 0
  • 0

Fatih Sultan Mehmet döneminde Rize ve çevresinin Türk egemenliği altına girmesini sağlayan komutan kimdir?