Denizde boğulma tehlikesi geçiren 3 lise öğrencisinden 1'i hayatını kaybetti
20.05.2025 - 13:45Ordu'da denizde boğulma tehlikesi geçiren 3 lise öğrencisinden 1'i hastanede hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 7045
Ordu'da denizde boğulma tehlikesi geçiren 3 lise öğrencisinden 1'i hastanede hayatını kaybetti.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) Akademi Ödül Töreni yapıldı.
Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencileri, bağımlılıkla mücadeleye dikkati çekmek için tasarladıkları afişleri sergiledi.
Trabzon'da yaşayan Selami Karaahmet, birkaç yıl önce başladığı ahşap oymacılığı hobisini zamanla işe dönüştürdü. Hayatını değiştiren ahşap oymacılığı ile el emeği ürünler üreten Karaahmet'in özgün tasarımları yalnızca Türkiye'de değil, Avrupa'dan Amerika'ya kadar birçok ülkede alıcı buluyor.
Amasya'nın Merzifon ilçesindeki 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığına bağlı "Melek Filo" olarak bilinen 203. Personel Kurtarma Filo Komutanlığındaki timler, Hava Kuvvetlerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda arama kurtarma faaliyetlerinin yanı sıra ülkede meydana gelen doğal afetlerde de hizmet veriyor.
Çorum’da bir binada çıkan yangında 3'ü polis 6 kişi dumandan etkilendi.
Tokat’ın Erbaa ilçesinde tesadüfen gittikleri köylerinde karşılaşan husumetliden Rıza Aydın’ın (54) hayatını kaybettiği silahlı kavgada bacağından yaralanan Günay Yılmaz (51) ise tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Karabük'te yol kenarındaki istinat duvarına çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.
Her yıl geleneksel olarak 19 Mayıs’ta denize girerek sezonu açan Rizeli yüzücüler, bu yıl da Karadeniz’in serin sularıyla buluştu.
T.C.S.B. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Tokat'ın Zile ilçesinde kaçak kazı yaparken üzerine kaya devrilen Sadık G. (70) hayatını kaybetti.
Karabük’ün Yenice ilçesinde köy camisinde çıkan yangın itfaiye görevlileri tarafından söndürüldü. Cami, yangın sonrası kullanılamaz hale geldi.
Tokat’ın Erbaa ilçesinde tesadüfen gittikleri köylerinde karşılaşan husumetli 2 kişi arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.
Bartın'da arazi paylaşımı anlaşmazlık nedeniyle çıkan kavgada, eniştesi Abdullah Demirci (55), kız kardeşi Havva Demirci (50) ve yeğeni Erhan Demirci’yi (35) av tüfeği ile vurarak öldüren Mehmet Demirci (65) tutuklandı. Hayatını kaybeden çift ile oğulları ise toprağa verildi.
Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, dünya tıp literatürüne geçecek nitelikte önemli bir başarıya imza attı. Hastanede görevli gastroenteroloji uzmanları, bugüne kadar tıpta birlikte görülmemiş üçlü hastalık kombinasyonunu tanımlayarak literatüre "Karadeniz Sendromu" adıyla kazandırdı.
Trabzon'un Araklı ilçesinde 8 ay önce meydana gelen heyelan nedeniyle çökme sonucu yolu ulaşıma kapanan Yeşilce Mahallesi'nin halkı, ormandaki alternatif patikadan evlerine ulaşım sağlıyor.
Rize il merkezi Menderes Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı.
Erzincan’da traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü hayatını kaybetti.
Rize Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurbanlık hayvan ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan Boğaz Mahallesi Kurbanlık Hayvan Satış Yeri, hizmet vermeye devam ediyor.
Rize Merkez İslampaşa Mahallesi’nde sahil yat limanı olarak bilinen bölgede denizde bir kadının olduğu ihbarını alan Sahil Güvenlik ekipleri, hızla olay yerine ulaştı.
