Karabük'te şarampole devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı
12.10.2023 - 18:42Karabük'ün Safranbolu ilçesinde şarampole devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
- 0
- 0
- 11949
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde şarampole devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde ailesi ile tartışıp elini kesen genç tedavi için geldiği Vakfıkebir Devlet Hastanesi acil servisinde eline dikiş atmak isteyen sağlık görevlileri ve kendisine engel olmaya çalışan güvenlikçiye saldırdı. Alkollü olduğu ve madde kullandığı belirtilen genç olay sonrası gözaltına alındı.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bir kişi, silahlı saldırı sonucu yaralandı.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde sahil yolunda çıkan silahlı çatışmada 1 kişi yaralandı.
Karabük'te minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu 11 kişi yaralandı.
Gazze'deki Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bölgedeki can kayıpları ile yaralılara ilişkin bilgi verildi.
Rize İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, vatandaşları uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele konusunda bilgilendirmeler yaptı.
Karabük'ün Eskipazar ilçesinde yola çıkan domuz sürüsüne çarpan otomobildeki 3'ü çocuk 6 kişi yaralandı.
Samsun'un Canik ilçesinde denize açılan balıkçıların ağlarına erkek cesedi takıldı.
Trabzon’daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisi’nde alkollü olduğu belirlenen 2 şahsın yakınlarını ziyaret için geldiği hastanede güvenlik görevlileri ile yaşadığı arbede sırasında göğsüne darbe alan ve sonrasında kalp krizi geçiren güvenlik görevlisi yaklaşık bir aydır süren yaşam mücadelesini kaybetti. Güvenlik görevlisi için Farabi Hastahesi Başhekimliği önünde tören düzenlendi.
Hasta yakınları ile yaşadığı tartışma sırasında göğsüne darbe alan ve sonrasında kalp krizi geçiren güvenlik görevlisi sağlık görevlilerinin müdahalesi sonucu hayata döndürülmüştü
Gümüşhane’de 2 hektarlık otluk ve çalılık alanın küle döndüğü yangının ardından polis ekipleri tarafından yapılan çalışma neticesinde yangının, bölgedeki çöpleri temizlemek isteyen bir kişinin yaktığı ateş sonucunda çıktığı tespit edilirken, şahıs alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Karabük'ün Ovacık ilçesinde 2 katlı evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Gaziantep'te korkunç bir olay yaşandı. 17 yaşındaki kız çocuğu, Instagram şifresi yüzünden canına son verdi.
Ankara'da korkunç bir olay yaşandı. Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki Ayşe Alagöz, iddiaya göre erkek arkadaşıyla görüşmesini istemediği 25 yaşındaki kızı Dilara Alagöz tarafından boynundan bıçaklanarak katledildi. Olay sonrası Dilara Alagöz, hayatına son verdi.
Rize'nin tanınan simalarından, emekli Polis Özel Harekat Komiseri Cahit Dil, 80 yaşında hayatını kaybetti.
Gümüşhane’de sabah saatlerinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
İçişleri Bakanlığı, Bakanlığın önündeki saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin, terör örgütü PKK/KCK üyesi "Kanivar Erdal" kod adlı Hasan Oğuz olduğunun belirlendiğini bildirdi.
İçişleri Bakanlığı, Bakanlığın önündeki saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin, terör örgütü PKK/KCK üyesi "Kanivar Erdal" kod adlı Hasan Oğuz olduğunun belirlendiğini bildirdi.
Trabzon’un Sürmene ilçesinde etkili olan sağanak yağış sokaklar göle, araçlar mahsur kaldı.
