Yemekten etkilenen 50 hastane personeli acile başvurdu
08.10.2022 - 10:19TOKAT Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi çalışanlarından 50 kişi, öğlen yemeği sonrası bulantı kusma gibi şikayetle acil servise başvurdu.
- 0
- 0
- 798
TOKAT Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi çalışanlarından 50 kişi, öğlen yemeği sonrası bulantı kusma gibi şikayetle acil servise başvurdu.
Deva Partisi Rize İl Başkanı Ecz. Muhammet Avcı Rize’de STK’ların Rize’nin çıkarlarına bir araya gelerek şehre katkı sağlamasının önemli olduğunu söyledi.
TÜRKİYE'nin yıllık ortalama 2 bin 400 kilogram yağış oranıyla en çok yağış alan ili olan Rize'de, Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü'ne 137 kişi takviyesiyle personel sayısı 183'e çıkarıldı.
KASTAMONU'nun Cide ilçesinde bir suçtan dolayı hakkında tutuklama kararı verilen kişi, kent merkezindeki cezaevine götürülürken, iddiaya göre acıktığını belirtince, bir pide salonunda mola verildi.
ARTVİN 100 DAİRELİ DEVLET LOJMANLARI F-İ VE J BLOK 22 DAİRENİN DOĞALGAZ DÖNÜŞÜM İŞİ - PERSONEL MÜDÜRLÜĞÜ HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
TÜRKİYE'nin yıllık ortalama 2 bin 400 kilogram yağış oranıyla en çok yağış alan ili olan Rize'de, Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü'ne 137 kişi takviyesiyle personel sayısı 183'e çıkarıldı.
TRABZON'un Araklı ilçesinde, 301 arama-kurtarma görevlisi ile 76 aracın yer aldığı sel ve taşkın ile kayıp arama-kurtarma tatbikatı yapıldı.
BARTIN'daki Amasra Limanı'na, 4'üncü kez yanaşan 'Astoria Grande' isimli kruvaziyer ile 796 Rus turist geldi.
BOLU'nun içme suyu barajı Gölköy Baraj Göleti'nde, balık ölümleri meydana geldi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, sudan ve ölü balıklardan numune alarak inceleme başlattı.
ZONGULDAK'ın Çaycuma ilçesinde, Karadeniz'de bulunan doğal gazın karaya çıkış noktası olan Filyos Limanı'nda yürütülen çalışmalar hakkında konuşan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tiryaki, borularda son aşamaya geldiklerini belirterek, "Sadece 1 boru değil; 3 boru çekilecek; 1'i kablolar, 1'i glikol, 1'i de gaz hattımız için.
TPAO Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tiryaki, "Borular program çerçevesinde devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bitirmeyi umuyoruz." dedi.
ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesinde bulunan Filyos Limanı ile doğalgaz boru hattının bulunduğu açık denize kablo serecek olan ‘Seven Arctic’ gemisinde incelemede bulunan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin, "Takvimden herhangi bir sapma yok, tam gaz devam” dedi.
ORDU'da, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından 10 ilin katılımıyla 'Sel, Taşkın, Kayıp Arama-Kurtarma Tatbikatı' gerçekleştirildi.
BARTIN'da bir süre önce yapımı tamamlanan Amasra Limanı'na, 3'üncü kez gelen 'Astoria Grande' isimli kruvaziyer, 843 yolcu bıraktı.
Antalya'da eski dokuma fabrikasının pamuk ambarında oluşturulan araba müzesinde sergilenen 70 klasik araç, ziyaretçilerini zamanda yolculuğa çıkarıyor.
Dünya genelinde her yıl yaklaşık 60 bin kişi kuduz nedeniyle hayatını kaybederken, Türkiye'de de Sağlık Bakanlığına yılda yaklaşık 250 bin kuduz şüphelisi başvuru yapıyor.
KATI YAKIT (PELET ) SATIN ALINACAKTIR - ARDANUÇ ORMAN İŞLETME MD. DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "(EYT) Aralıkta basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacağız. Çalışmamız teknik olarak bitti, Sayın Cumhurbaşkanımızla paylaştıktan sonra Meclis'e intikal ettiririz." ifadesini kullandı.
BOLU'da, 5 katlı apartmanın 3'üncü katında çıkan yangında bina duman içinde kaldı. Binanın 5'inci katında mahsur kalan kardeş 2 çocuk, itfaiye tarafından kurtarıldı.
RİZE'nin Çayeli ilçesinde Kaymakamlık, 'yolcu taşıma işinde düzeni ve güvenliği sağlamak ve haksız rekabetin önüne geçebilmek' amacıyla alışveriş poşetlerini taşıyacak servis araçlarına müşterilerin binmesine yasak getirdi, kararın 26 Eylül'de uygulamaya konulacağını duyurdu. Ancak vatandaşların tepkileri üzerine karar uygulanmadan kaldırıldı.
