İSS çalışanları vatandaşa tekme tokat saldırdı
15.01.2025 - 20:26Kocaeli Şehir Hastanesi'nin otoparkında çıkan kavgada İSS çalışanları, bir vatandaşa saldırdı. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
- 0
- 0
- 25756
Kocaeli Şehir Hastanesi'nin otoparkında çıkan kavgada İSS çalışanları, bir vatandaşa saldırdı. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
- Sahte pasaportları 2 bin euro karşılığında yurt dışına kargo aracılığıyla gönderen şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda 9 şüpheli yakalandı.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, usta birliğine gitmek için bindiği otobüste muavinin üzerine sıcak su döktüğü asker, hastanelik oldu.
Sakarya'da önceki yıllarda sevgilisi için 3 kez şehri birbirine katan ve en son aynı kadını boğazından bıçaklayarak ağır yaralayan eski polis, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde ormanlık alanda başı kopmuş halde cesedi bulunan kişinin öldürülmesine ilişkin tutuksuz yargılanan 9 sanık hakkında beraat kararı verildi.
Ordu’nun Kumru ilçesinde, piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL olan kaçak cep telefonu ve emtia ele geçirildi.
Türkiye İş Bankası ev sahipliğinde, Yapay Zeka Fabrikası tarafından düzenlenen "Yapay Zeka Girişimi ile Yatırımcı Ekosistemi Buluşması" İstanbul'da gerçekleştirildi.
Artvin Valisi Turan Ergün, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2024'e damga vuran olaylara ait ve yaşama dair fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasında tercihini yaptı.
Rize'de aydınlatma direğine çarpan cipin sürücüsü yaralandı.
Rize Belediyesi, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında önemli bir farkındalık etkinliğine imza attı.
Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un oyuncusu Rachid Ghezzal, maçtan iyi bir sonuç almak istediklerini söyledi.
Rize'de olası kimyasal, biyolojik, radyoaktif ve nükleer (KBRN) olaylarına hazırlık amacıyla eğitim ve tatbikat gerçekleştirildi.
Tokat-Niksar karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.
Samsun’un İlkadım Belediyesi Etüt ve Eğitim Merkezi (İLKEM) öğretmenleri, spor yaptığı sırada sakatlanan ve ameliyat olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) Hazırlık Kursu öğrencisi Ufuk Uzun’un hem doğum gününü kutladı hem de deneme sınavı yaptı.
Antalya'da 6 bin 615 ticari taksiye ücretsiz panik butonlu araç takip ve kamera sistemi takılacak. Montaj işleminin 1 Mart tarihine kadar tamamlanması planlanıyor.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan tarihi İshakpaşa Camii'nin tuvaletinde 68 yaşındaki bir şahıs ölü olarak bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
İstanbul Bağcılar'da yaşanan dehşetin detayları ortaya çıktı. Zanlının aile dostu olduğu ve eve elektrik tamiri için girdiği öğrenildi. Taşla saldırılarak öldürülen 12 yaşındaki kızın vücudunda da bıçak izleri olduğu belirlendi.
Samsun'da bir otobüs şoförü, ani şerit değiştirerek önüne çıkan tankeri zamanında fark edince muhtemel bir facianın eşiğinden dönüldü.
Atatürk Üniversitesi, araştırma kapasitesini güçlendirme hedefi doğrultusunda önemli bir adım atarak Diş Hekimliği Fakültesinde Temel Diş Hekimliği Bilimleri Bölümünü hayata geçirdi.
Çorum'un Sungurlu ilçesinde girdikleri evden hırsızlık yapan 2 kadın, polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Yakalanmamak için kılık değiştiren hırsızlardan birinin 157, diğerinin 28 suç kaydının olduğu ortaya çıktı.
