Özbekistan uyruklu kadın, erkek arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü
22.09.2023 - 23:02Düzce'de Özbekistan uyruklu kadın, tartışma üzerine birlikte yaşadığı erkek tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
- 0
- 0
- 3916
Düzce'de Özbekistan uyruklu kadın, tartışma üzerine birlikte yaşadığı erkek tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Düzce'de beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 9 yaşındaki Ezgi Nilay Yavuz, Yığılca ilçesinde toprağa verildi.
Sinop'ta anız yakarken tutuşan ev kullanılamaz hale geldi.
Samsun'un İlkadım ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı.
Trabzon'da, Ahilik Haftası kutlamaları çeşitli etkinliklerle devam etti.
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde Murat Yüksel Akademik Araştırma Kütüphanesi hizmete açıldı.
Samsun'un Bafra ilçesinde minibüsle hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.
Rize Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Taviloğlu, ilde ulaşım alanında ciddi yatırımların ve düzenlemelerin yapıldığını söyledi.
Samsun'un Bafra ilçesinde hakkında 15 yıl 6 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı.
Çaykur Rizespor Kulübü yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları şehir merkezinde düzenlenen kahvaltı programında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Rize'de iki aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Rize'de dün gece saatlerinde bir otomobil 100 metreden dereye yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan kişinin, Samsun'un Bafra ilçesinde 13 yıl önce işlenen cinayetin zanlısı olduğu ortaya çıktı.
Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde bir kişi yalnız yaşadığı evde ölü bulundu.
Trabzon'un Of ilçesinde cami temeli törenle atıldı.
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Geçit Mahallesi’nde hayata geçirilen ‘En Mutlu Köy’ projesinde incelemelerde bulundu.
Trabzon'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.
Trabzon’un tarihi ve turistik yerleri bugünlerde özellikle Arap turistlerin okulların açılması ile ülkelerine geri dönmesi ile birlikte en tenha günleri yaşıyor. Eylül ayı itibariyle tıpkı Uzungöl gibi bir heyelan set gölü olan Trabzon'un Akçaabat ilçesi Yıldızlı mahallesindeki Sera Gölü, bugünlerde özellikle Temmuz ve Ağustos ayındaki yoğun görüntüsünden uzak az sayıdaki turisti ağırlıyor.
Kanserle mücadelenin sembollerinden birine dönüşen Neslican Tay, 4. ölüm yıl dönümünde anılıyor. Kanserle 3 kez mücadele edip kazanan bir çok insana ilham kaynağı olan ‘Demir Kadın’ lakaplı Rizeli Neslican Tay 20 Eylül 2019’da hayatını kaybetti.
Trabzon'un Sürmene ilçesinde define aramak için iş makinesiyle köy yolundan orman arazisine doğru yol açıldığı ve çukur kazıldığı iddiası üzerine soruşturma başlatıldı.
