Ordu'da 20 dönüm bataklık arazi sosyal yaşam alanına dönüştürüldü
20.11.2023 - 18:58Ordu'nun Altınordu ilçesinde 20 dönüm bataklık arazi, Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.
- 0
- 0
- 4747
Ordu'nun Altınordu ilçesinde 20 dönüm bataklık arazi, Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.
Samsun'un Bafra ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili 4 zanlı gözaltına alındı.
Samsun'un Bafra ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.
Batman’da gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur sonrası meydana gelen selde 7 kişilik aile sele kapıldı. Biri kadın 2'si çocuk 3 kişi hayatını kaybetti, 1 çocuk ise aranıyor.
Batman’da gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur sonrası meydana gelen selde bir kadın hayatını kaybetti, sel sularına kapılan 3 çocuğun ise arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Rize Güneysu ilçesinin çeşitli köyleri, sadece coğrafi konumlarını değil, aynı zamanda tarih, kültür ve doğa ile şekillenen benzersiz özelliklerini yansıtan ilginç isimlere sahiptir. Bu köy isimleri, geçmişten günümüze taşınan gelenekleri ve bölgesel özellikleri temsil eder.
Türkiye'nin önemli ovalarından Samsun'daki Bafra Ovası'nda pırasa hasadına başlandı.
Giresun'da 22 Ağustos 2020'de yaşanan sel felaketinin ardından yeniden inşa edilen konut, iş yerleri ve kamu binalarıyla Dereli ilçesi modern bir görünüme kavuştu.
Rize'nin çeşitli köyleri, sadece coğrafi konumlarını değil, aynı zamanda tarih, kültür ve doğa ile şekillenen benzersiz özelliklerini yansıtan ilginç isimlere sahiptir. Bu köy isimleri, geçmişten günümüze taşınan gelenekleri ve bölgesel özellikleri temsil eder.
Portakallık mahallesindeki açılış törenine AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Rize İl Genel Meclisi Başkanı Sabit Karafazlı ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.
Rize, Doğu Karadeniz'in gizli hazinelerinden biridir. Bu şehir sadece muhteşem doğal güzellikleri ile değil, aynı zamanda zengin bir tarih ve kültürel mirasa ev sahipliği yapmaktadır. İl merkezinde yer alan müzeler, bu mirası ziyaretçilere sunuyor.
Rize ve Trabzon'da iki gündür aralıklarla etkili olan kar nedeniyle 14 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
Samsun'un Asarcık ilçesinde çiftçilikle uğraşan Yıldız ve Adnan Çekli, hibe desteği ile organik çilek üretimi yaparak ürün çeşitliliğini artırdı.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Akçaabat Belediyesi tarafından Yaylacık sahilinde yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı şekilleniyor.
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.
Otomobilin refüjdeki ağaçlara çarpması sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Trabzon'da bir otelin çamaşırhanesinde çıkan yangında maddi hasar oluştu.
Artvin'in Borçka ilçesinde bir ev ile samanlık yandı.
