Trabzon'da edebiyat ve kültür şöleni başladı
21.11.2025 - 16:28Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kitap Günleri'nin ikincisi, coşkulu bir açılış töreniyle kapılarını kitapseverlere açtı.
- 0
- 0
- 11990
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kitap Günleri'nin ikincisi, coşkulu bir açılış töreniyle kapılarını kitapseverlere açtı.
Osmaniye'de evlerinin önünden geçen su kanalında elini yıkamaya çalışan 6 yaşındaki çocuk ile ona yardım etmek isteyen annesinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesiyle ilgili tutuksuz 9 sanık hakkında dava açıldı.
Eski Adalet Bakanı ve Rizeli bürokrat Kenan İpek, Kamu Görevlileri Etik Kurulu üyeliğine atandı.
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, "Süper Vali" ve "Efsane Vali" olarak adlandırılan babası Recep Yazıcıoğlu’nun 1980’li yıllarda kullandığı beyaz makam aracını yıllar sonra bulup satın aldı.
Samsun'un Atakum ilçesinde fuhuş ve insan ticareti suçlarına yönelik düzenlenen operasyonda 2 şüpheli, gözaltına alındı.
Rize’nin tanınan simalarından, “Karınca Yusuf” lakabıyla bilinen Yusuf Demirci (66), tedavi gördüğü Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi.
Rize'de 600 kişilik öğrenci yurdu projesinde çalışmalar devam ediyor.
Giresun'un Keşap ilçesinde trafikte kaza sonrası sürücüler arasında çıkan kavgada emekli sınıf öğretmeni Abdullah Coşkun'un (68) ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan İlhan İhtiyaroğlu'nun (38) savcılık ifadesi ile olaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
Düzce’de, Uluslararası Deniz Hukuku Sempozyumu'na (IMLTech 2025) katılan eski Başbakan Binali Yıldırım, "Deniz hukuku sözleşmesinin uygulanmasında bizim için en büyük sorun adalar denizi ve Kıbrıs meselesidir.
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 3 katlı tarihi konakta yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.
AMASYA'da evinde gaz sızıntısından zehirlenerek öldüğü iddia edilen Fatma Kılıç’ın (76), İstanbul’daki kardeşinin bacanağı Haşim Özer tarafından boğularak öldürüldüğü belirlendi. Özer, tutuklandı.
Prof. Dr. Mehmet Polatlı, iklim değişikliğinin KOAH hastalarında alevlenme sıklığını artırdığını belirterek "Ani sıcaklık ve nem değişimleri ile hava kirliliğindeki artış, hastalarımız için ciddi risk oluşturuyor." dedi.
Samsun’un İlkadım ilçesinde bir büfeden yaklaşık 500 bin lira değerinde ürün çalan B.G. (43), gözaltına alındı.
Rize'de ocak-ekim dönemini kapsayan 10 aylık süreçte 32 şirket faaliyetlerine son verdi.
Rize'de yılın üçüncü çeyreğini kapsayan temmuz-eylül döneminde 440 daireye yapı ruhsatı verildi.
Trabzon'da Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bu yıl hizmet vermeye başlayan Organ ve Doku Nakli Merkezi hastalara umut oluyor.
Rize merkez Hamidiye Mahallesi’nde gece saatlerinde bir otomobil kontrolden çıkarak yol ortasında ters döndü.
ASELSAN tarafından üretilen 116 adet yaka kamerası, Sinop İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenle trafik polislerine teslim edildi.
Elazığ’da freni patlayan kamyon, önce kırmızı ışıkta bekleyen otomobile ardından inşaat bariyerlerine çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Samsun'un Canik ilçesinde bir kişi, amcasının bıçaklı saldırısına uğrayarak yaralandı.
