CHP, yaş çay alım fiyatı beklentisini açıkladı
27.04.2024 - 10:06CHP'nin çay tarımı yapılan 4 şehirdeki il başkanları yaptıkları ortak açıklama ile yaş çay alım fiyatının en az 25 TL olması gerektiğini kaydetti.
- 0
- 0
- 2341
CHP'nin çay tarımı yapılan 4 şehirdeki il başkanları yaptıkları ortak açıklama ile yaş çay alım fiyatının en az 25 TL olması gerektiğini kaydetti.
Rize'de 100 kişi, organ bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla bağışçı oldu.
Rize'nin Hemşin ilçesinde kahvehanelerde oturanlar, sağlıklı yaşama dikkati çekmek amacıyla düzenlenen yürüyüşe çağırıldı.
Çaykur Rizespor’un 23 yaşındaki Kosovalı futbolcusu Altin Zeqiri, Süper Lig'de kalan maçlarını kazanarak Avrupa kupaları hedefine ulaşabileceklerine inandığını söyledi.
Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil yürütülen operasyonlarda son bir haftada 54 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile 2024 yılı yaş çay fiyat beklentisini açıkladı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) akademisyenlerinden Doç. Dr. Hüsrev Tabak’ın yürütücüsü olduğu proje, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) desteği almaya hak kazandı.
Jandarma Genel Komutanlığına bağlı Çelik Kanatlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Rize'de gösteri uçuşu gerçekleştirdi.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Çayeli Bakır İşletmeleri personeline yönelik kanser tarama eğitim verildi.
2023 yılı, çay üreticileri ve tüketicileri için yaş çay alım fiyatındaki yüzde 64’lük bir artışa sahne oldu.
2023'te Çay Fiyatları: Zamlar ve Yaş Çay Alım Fiyatı 2023 yılında çay fiyatları, hem yaş çay alım fiyatında hem de marketlerde satılan paket çaylarda yaşanan artışlarla gündemde kaldı.
Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÇAYMER), elle toplanmış 2,5 yaprak yaş çay alım fiyatını 70 TL olarak belirledi.
Türkiye'den ocak-mart döneminde yapılan çay ihracatı önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 20 artarak 8 milyon 555 bin 356 dolara ulaştı.
Yaş çay taban fiyatı ilişkin açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Merkez İlçe Başkanı Seçkin Memişoğlu, beklentilerinin 35 TL bandında olduğunu ifade etti.
Çayelispor, son iki haftada oynayacağı maçlarda galip gelerek 3. Lige yükselme hedefini gerçekleştirmek istiyor.
Rize’nin Kalkandere ilçesinden 100 lise öğrencisi genç Cumhuriyet’in yüzüncü yılında Ankara’da ağırlandı.
Ordu'da bu yıl yaklaşık 500 dekar alanda üretimi yapılan çilekten 1400 ton rekolte bekleniyor.
Türkiye'de elektrikli araç kullanıcı sayısının artmasıyla altyapısı gelişen şarj ünitelerinin konut sitelerinde kurulması, sürücülere uygun fiyatlarla konforlu şarj imkanı sunuyor.
Baykar'ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA), test uçuşlarına ara vermeden devam ediyor.
