Çayelispor, şampiyonluğa yürüyor

Çayelispor, şampiyonluğa yürüyor

  • 0
  • 0

Çayelispor, son iki haftada oynayacağı maçlarda galip gelerek 3. Lige yükselme hedefini gerçekleştirmek istiyor.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çayelispor, son iki haftada oynayacağı maçlarda galip gelerek 3. Lige yükselme hedefini gerçekleştirmek istiyor.

Yeşil-beyazlılar, bu hafta sonunu BAY geçecek, 5 Mayıs’ta deplasmanda Serhat Ardahan ile 12 Mayıs’ta ise Arhavi 08'i kendi evinde konuk edecek.

ŞAMPİYONLUK PAROLASIYLA BAŞLAYAN YOLCULUK
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Çayelispor, şu ana kadar 22 maçta 18 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 55 puan topladı. Bu sonuçlarla zirvede yer alan Çayelispor, en yakın rakibi 1926 Bulancak'a 8 puan fark atmayı başardı.

11 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ
Son 11 maçtır sahadan galip ayrılan Çayelispor'da bu galibiyetler şampiyonluk sevincini şimdiden taraftarlara yaşatmaya başladı.

RAKİPLERİN DURUMU
1926 Bulancakspor 47 puanla ikinci sırada yer alırken, Doğubeyazıt Futbol SK 41 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Çayelispor en yakın rakibi 1926 Bulancakspor ile ikili averajda ise eşit durumda. Ligin 4. haftasında Çayelispor evinde Bulancakspor’u 2-0 mağlup etmeyi başarırken, deplasmanda ise rakibine 2-0 mağlup oldu. 

İki takım arasında ikili averajın eşit olması nedeniyle, Çayelispor’a 3. Lig’e yükselmek için 2 puan gerekiyor.

GOLCÜ BİR TAKIM
Bu sezon 54 gol atan Çayelispor, kalesinde ise sadece 16 gol gördü. 38 gol averajıyla ligde en iyi averaja sahip olan Çayelispor, bu alanda da rakiplerinden önde yer alıyor.

TARAFTAR KUTLAMALARA BAŞLADI
Şampiyonluk hedefinden asla vazgeçmeyen Çayelispor taraftarı, şimdiden şampiyonluk kutlamalarına başladı. Yeşil-beyazlı taraftarlar, takımlarına son iki maçta da destek vererek 3. Lige yükselmeyi hayal ediyor.

Çayelispor, 3. Lig'e yükselerek Rize futboluna bir gurur yaşatmak istiyor.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Rize’de okullar arası tırmanış yarışması düzenlendi

Rize’de okullar arası tırmanış yarışması düzenlendi

  • 0
  • 0
TOGÜ'de üretilen fidelerin satışı başladı

TOGÜ'de üretilen fidelerin satışı başladı

  • 0
  • 0

Denizgören Köprüsü Rize'nin hangi ilçesindedir?