Braian Samudio: Şu an tek düşüncem Rizespor'u iyi bir yere taşımak
08.03.2021 - 17:12Çaykur Rizespor'un forveti Braian Samudio, tek düşüncesinin takımı iyi bir yere taşımak olduğunu söyledi.
- 0
- 0
- 987
Çaykur Rizespor'un forveti Braian Samudio, tek düşüncesinin takımı iyi bir yere taşımak olduğunu söyledi.
SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı güncel vaka sayısı haritasına göre 27 Şubat- 5 Mart 2021 tarihleri arasında nüfusa oranla en çok vakanın görüldüğü iller arasında yer alan Rize’de sokaklardaki insan yoğunluğu tedirgin ediyor.
TÜRKİYE'nin koronavirüs risk haritasında kırmızı renkle işaretlenen ‘Çok yüksek riskli iller’ arasında yer alan Trabzon, geçen haftaya göre vaka sayısı en çok azalan iller arasında yer aldı.
SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı güncel vaka sayısı haritasına göre 27 Şubat- 5 Mart 2021 tarihleri arasında nüfusa oranla en çok vakanın görüldüğü iller arasında yer alan Rize’de bir haftada pandemi kurallarına uymayan 495 kişiye toplamda 1 milyon 53 bin 450 TL idari para cezası uygulandı.
Çaykur Rizespor'un Paraguaylı forveti Braian Samudio, göreve yeni bir teknik direktör geldiğini ve yeni bir başlangıç yapmak zorunda olduklarını söyledi.
Sağlık Bakanlığı, yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında birinci ve ikinci doz aşı olanların toplam sayısının 10 milyonu geçtiğini bildirdi.
SAĞLIK Bakanlığı koronavirüs risk haritasında kırmızı renkle işaretlenen ‘Çok yüksek riskli iller’ arasında yer alan Gümüşhane'de, 8 katlı apartman İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla karantinaya alındı.
TRABZON’da Ali Suiçmez’in saç ektirenlere tavsiyede bulunup, kendi saçının çıkması için de ahırdaki buzağısına kafasını yalattığı görüntüler sosyal medyada ilgi gördü.
Nesli tükenmekte olan ve yumurtalarının yaban mersininin meyvelerine benzemesinden dolayı Mersin balığı olarak adlandırılan balık türü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Su Ürünleri Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde korunmaya ve gelecek nesillere aktarılmaya çalışılıyor.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 27 Şubat-5 Mart haftasında illere göre 100 bin kişiye düşen Kovid-19 vaka sayısının güncel haritasını paylaştı.
Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında "Belediye Blokları"nın yıkımı devam ediyor.
Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig'de mücadele eden Güneysu Spor Lisesi erkek voleybol takımı, 1. Lig'e yükselmek için play-off maçlarına çıkacak.
İçişleri Bakanlığının genelgesiyle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında oluşturulan "Dinamik Denetim Modeli" sürecinde "Haftalık Tematik Denetim Planı" hazırlanacak.
ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde maden işçileri Şaban Okut (40) ve Asım Yiğit, 38 yıl önce meydana gelen 103 işçinin öldüğü grizu patlamasında babalarını kaybettikleri maden ocağında çalışıyor.
ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde, kaldırıma çıkarak merdivenlerde asılı kalan otomobilin sürücüsü Hayri H. ve arkadaşı Talat A., araçtan çıkıp restoranda yemek yedi.
RİPORT Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu, Türkiye'nin son yıllarda yaşadığı değişimlere ticaret odalarının ayak uyduramadığını belirterek, "Tüm ticaret kanunlarının değiştiği, hukuk anlamında birçok değişimlerin olduğu dönemde ticaret odalarının seçimi, yönetimi halen daha eski sistemle devam ediyor. Bu sistemin artık çalışmadığı çok net bir şekilde ortaya çıktı." dedi.
SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca’nın paylaştığı vaka sayısı haritasına göre nüfusa oranla en çok vakanın görüldüğü ilk 5 il arasındaki Rize’de, 10 noktada karantina kararı alındı.
SAMSUN’da hayvanseverler tarafından bulunan hasta sokak köpeği, Büyükşehir Belediyesi’nin Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi’nde tedavi edildi.
KARADENİZ Bölgesi'nde 9 ilin yaylalarını birbirine bağlayacak 2 bin 600 kilometre uzunluğundaki Yeşil Yol projesinin pandemi sonrası bölge turizmine doping etkisi yapması bekleniyor.
TÜRKİYE’nin diğer bölgelerine oranla 'çok yüksek riskli' kategoride olan Karadeniz'de, Covid-19 virüsünün hızlı yayılımının takibi ve tespiti için özel bir çalışma başlatıldı.
