Akdeniz açıklarında 5,4 büyüklüğünde deprem
25.01.2023 - 18:11Akdeniz'de, Muğla'nın Seydikemer ilçesinin 80 kilometre açıklarında 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
- 0
- 0
- 566
Akdeniz'de, Muğla'nın Seydikemer ilçesinin 80 kilometre açıklarında 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AK Parti milletvekillerine ekonomiye ilişkin sunum yaptı.
ERBAA Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Yunus Emre ve Yavuz Sultan Selim Mahallesi DSİ Kanal Sokak'ta başlatılan kanal kapama projesinin çalışmalarını yerinde inceledi.
İHBİR Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Taycı, navlun fiyatları, ekipman desteği ve finansal destek ile 2023 yılında sektör ihracatının 15 milyar dolarlık seviyeye gelebileceğini söyledi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "(Uzaya gönderilecek ilk Türk yolcu) Adaylarımız aslında belli. Yakın zamanda da inşallah, Sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyuyla bu isimleri paylaşmış olacak." dedi.
Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) firmaların faaliyete geçtiği 2018'den bu yana yaklaşık 2 bin 500 kişi istihdam edildi.
Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) firmaların faaliyete geçtiği 2018'den bu yana yaklaşık 2 bin 500 kişi istihdam edildi.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanlığına Ebubekir Şahin yeniden seçildi.
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 60 Köy 46 Mahalle ve 3 belde teşkilatı ile 39 noktada eş zamanlı toplantı gerçekleştirildi.
DEVA Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'in yakılmasını kınayarak, bu olaya gösterilen tepkinin aynısının Doğu Türkistan için de yapılması gerektiğini belirtti.
Terme Muhtarlar Derneği başkanlığına, Çanaklı Mahallesi Muhtarı Ramadan Yılmaz getirildi.
Artvin’in Borçka ilçesinde bulunan Muratlı Barajı'nda üzerinde su sporları şenliği düzenlendi.
Rize Valisi Kemal Çeber, Yeşilay Rize Şube Başkanı Selçuk Beşikçi ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
Rize'de, kadın kooperatifleri ile Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yöresel ürünleri yenilikçi tasarımlara dönüştüreceği atölye açıldı.
Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) tarafından Avrupa Birliği (AB) Komisyonuna tescil başvurusu yapılan lezzetler arasında yer alan Bingöl balının uluslararası piyasada güçlenmesi adına arıcılar desteklenecek.
TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 20-25 Ekim tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen Üniversiteler Arası Dünya Güreş Şampiyonasında derece alan Dünya Şampiyonları Nesrin Baş, Nazan Batır ve Dünya İkincileri Ebru Dağbaşı ve Sıla Aykul’u ağırlayarak hediye takdim etti.
Trabzon Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, kentin 2022'de altın yılını yaşadığını söyledi.
Trabzon’un Ortahisar ilçe Belediyesi’nin Beşirli sahilinde yaptığı Ekopark’ın üzerinden geçen viyadük ayaklarına insan, hayvan ve bitki figürleri yapıldı.
