Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı İçin Kuralar Çekildi
29.12.2022 - 14:25Rize'de Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek 58 kişi belli oldu.
- 0
- 2
- 3046
Rize'de Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek 58 kişi belli oldu.
AMASYA’da üretimi Anadolu’da çay kültürünün yaygınlaşmaya başladığı 19'uncu yüzyıla uzanan 'Amasya Semaveri', Türk Patent ve Marka Kurumu'nca coğrafi işaretle tescillendi.
ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde, ilerleyen araca doğru, yürüyen Aydın Balcı'nın sol ayağı otomobilin altında kaldı.
SİNOP açıklarında yangın çıkan, Panama bayraklı, 'Beata Alfa' isimli kuru yük gemisinden ağır yaralı kurtarılan mürettebattan Mısır uyruklu Mohammed Ramadan Farghaly Kassen (36), Samsun’da tedavi gördüğü hastanede kaybetti.
TRABZON'da deniz dolguları ile derelere gelişigüzel atılan çöpler, taşkınlarla sürüklenip ulaştığı Karadeniz'de hem kirliliğe yol açıyor hem de balıkçı ağlarına zarar veriyor.
KARADENİZ’de tespit edilen 26 istilacı türden biri olan, Kızılırmak Deltası’ndaki sulak alanlarda ekosisteme zarar veren ve bakanlık destekli avı süren İsrail sazanının popülasyonu azaltılmaya çalışılıyor.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Rize temsilcileri yaptığı açıklama ile Hz. Muhammed'e (Sav) hakaret ettiği iddia edilen Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim görevlisi Uğur Kutay'ı kınadı.
Rizeli gazi Hızır onbaşının hayatından kesitler sunan 'Yüzyıldır Açılmamış Mektuplar' kısa filmi, Türk Kızılay tarafından düzenlenen 'Dostluk Film Festivali'nde özel gösterimle izleyicilerin beğenisine sunuldu.
TOKAT'ın Erbaa ilçesinde para meselesi nedeniyle husumetli oldukları Muzaffer Baltacı'ya (47) yaba ve keserle saldırıp ağır yaralayan Fevzi Baş (60) ve oğlu Emre Can Baş (21) tutuklandı.
Soğuk algınlığı, nezle ve grip gibi kış hastalıklardan korunmak ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için kullanılan bitki çaylarının aşırı tüketilmesi karaciğeri ve böbreği yorma gibi etkilerle sonuçlanabiliyor.
Erzurum, Kars ile Ardahan'da soğuk hava ve kar yağışı etkisini sürdürüyor.
TRABZON'un Akçaabat ilçesinde, yalnız yaşayan akrabası Fatime Balcı'nın (73) evine girip, 17 bıçak darbesiyle öldürdüğü 16 yıl sonra ortaya çıkan Hüray Balcı (35), tutuklu yargılandığı davada 'kasten öldürme' suçundan 23 yıl hapse çarptırıldı.
ORDU'nun Altınordu ilçesinde tartıştığı sevgilisi Eda Evli'yi (22) iple boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Sinan Şimşek (36), hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.
SİNOP açıklarında, yangın çıkan Panama bayraklı, 'Beata Alfa' isimli kuru yük gemisinde alevlerden kurtulmak için atladığı denizde kaybolan Mısırlı kaptan Hüsam Sabit’i arama çalışmaları sürüyor.
ZONGULDAK'ta ağabeyiyle çıkan tartışmada araya giren yengesi Derya Tunçdemir’i tüfekle vurarak öldüren Ersin Tunçdemir’in, hazırlanan iddianamede 'Kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.
Rize'de 4 yayla için ‘4 bölge, 4 mevsim, 365 gün sürdürülebilir turizm’ için harekete geçildi. Hazırlanan turizm master planı ile teleferik projelerinin yanı sıra yaylalara en fazla ikişer katlı, sınırlı sayıda yapılar inşa edilecek.
Yeşilçam'ın iyi kalpli ve şefkatli oyuncusu Hulusi Kentmen'in vefatının üzerinden 29 yıl geçti.
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kuzey Makedonya’ya gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, Uluslararası Maarif Okulları’nın başkent Üsküp’teki kampüsünün açılışına katıldı.
Türkiye Maarif Vakfı bünyesinde Kuzey Makedonya'da eğitim faaliyeti yürüten Uluslararası Maarif Okullarının başkent Üsküp'teki kampüsünün resmi açılışı gerçekleştirildi.
SİNOP açıklarında, Malta bayraklı BATA isimli kuru yük gemisinde yangın çıktı.
