Kaçakçılık oerasyonunda 2 kişi yakalandı
13.07.2024 - 13:44Samsun'un Bafra ilçesinde 120 kaçak elektronik sigara ele geçirildi, 2 zanlı gözaltına alındı.
- 0
- 0
- 8927
Samsun'un Bafra ilçesinde 120 kaçak elektronik sigara ele geçirildi, 2 zanlı gözaltına alındı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Rize'de kuvvetli yağış beklendiğini bildirdi.
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, yarın düzenlenecek 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-KPSS Lisans) dolayısıyla nüfus müdürlüklerinin açık bulundurulacağını bildirdi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milletin Zaferi" temasıyla yurt içi ve yurt dışında geniş çaplı anma etkinlikleri düzenlenecek.
Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu (VDK), yüksek tutarda harcaması olduğu halde herhangi bir gelir beyan etmeyen veya düşük tutarlı gelir beyanında bulunan kişileri mercek altına aldı.
Rize’de 2019 yılından bu yana her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen açık deniz yüzme etkinliğinin bu yıl 6’ncısı düzenlenecek.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 1 ve üzeri çalışanı bulunan 17 bin 181 işletmeyle yapılan görüşmelerde 270 bin 761 açık iş, işveren tarafından talep edilen ve ihtiyaç duyulan eleman tespit ettiklerini bildirdi.
Ticaret Bakanlığı, yılın ilk 6 ayında gerçekleştirdiği denetimlerde, güvensiz ürünleri piyasaya arz edenlere 12 milyon 695 bin 594 lira idari para cezası uyguladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin ilk yerli ve milli uydusu Türksat 6A'nın ikinci ateşleme sürecinin başarıyla tamamlandığını bildirdi.
Sahipsiz hayvanlara yönelik Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
Samsun Büyükşehir Belediyesince kullanılan lityum pilli elektrikli otobüsler sayesinde 22 ayda 2 bin 522 ton karbondioksit salınımının önlendiği bildirildi.
Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi (OSKEM), son bir ayda denizde boğulma tehlikesi geçiren 39 kişiyi kurtardı.
Ordu Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Arslan Soydan, bu yılın fındıkla ilgili işçi yevmiyesi ve diğer ücretlerini açıkladı.
Rize'nin Güneysu ilçesine bağlı Selamet köyünde akrabasına "Kaldır" dediği odunların arazisinden kaldırılmadığını gören şahıs, hepsini Kur'an kursuna bağışladı. Odunların sahibi ise "Bana o odunları geri almak yakışmaz, bana şimdi paralarını verecek" dedi.
Türkiye otomobil pazarında bu yılın ilk yarısında da SUV (Sport Utility Vehicle) otomobiller, yüzde 54,8 ile en çok tercih edilen gövde tipi olmaya devam etti.
Gümüşhane'de Kabaköy Ayasofya Camii, Kur'an kursu öğrencilerini ağırladı.
Kaçkar Dağları Milli Parkı'nın eteklerindeki Elevit Yaylası'nda ilerleyen yaşlarına rağmen hayvancılıkla uğraşan kadınlar, tereyağından peynire, yumurtadan bala kadar ürettikleri ürünleri de satarak aile ekonomisine katkıda bulunuyor.
Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) süreci, 14 Temmuz'da yapılacak genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri oturumlarıyla başlayacak.
Ücretli çalışan sayısı, mayısta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,3 artış gösterdi.
Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Turkcell Süper Kupa müsabakası Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.
