Damla terfi ve İsale hattı yapılacaktır
22.06.2023 - 12:47AKHİSAR İLÇESİ GÖKÇEAHMET MAHALLESİ DAMLA TERFİ VE İSALE HATTI YAPIM İŞİ MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI
- 1
- 0
- 755
AKHİSAR İLÇESİ GÖKÇEAHMET MAHALLESİ DAMLA TERFİ VE İSALE HATTI YAPIM İŞİ MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Trabzon Valiliği, Maçka ilçesindeki bir kavgaya ilişkin haber ve yorumlarla ilgili açıklama yapıldı.
Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Milli Eğitim Bakan Yardımcılığı görevine Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Rize Ardeşenli Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu getirildi.
RİZE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI
Sinop'ta, 5-6 Haziran'daki taşkın nedeniyle oluşan hasarı giderme çalışmaları sürüyor.
Kültür ve Turizm Bakanlığı görevlilerince Çorum'un Boğazkale ilçesinde tarihi eserlerin korunmasına yönelik toplantıda bir çiftçi, tarlasında bulduğu küp kapağını Boğazkale Müzesi görevlilerine teslim etti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve emekli zammı ile ilgili düzenlemenin temmuz ayında Meclis'ten geçeceğini, torba teklifte en düşük memur maaşının 22 bin lira olarak yer alacağını bildirdi.
Trabzon'da, 23-24 Haziran'da "Türk Somonu Festivali" gerçekleştirilecek.
ORDU SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
BETON AGREGASI VE TORBA ÇİMENTO MAL ALIMI PERŞEMBE BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve emekli maaş zammını açıkladı.
Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hava şartları nedeniyle fındıkta külleme hastalığını görüldüğü belirtilerek üreticilere ilaçlama yapılması gerektiği yönünde uyarıda bulunuldu.
Rizeli doğa fotoğrafçısı Hasan Önder, bölgenin tanıtımı için Kaçkar Dağları'nın eteğindeki 2 bin 850 rakımlı Avusor Gölü'nde yüzdü.
Artvin’de köyündeki yaşamı sosyal medyada paylaşan Özlem Özdemir, binlerce takipçiye ulaşınca fenomen oldu. Sayfasını büyüten Özdemir, ürettiği içerik videoları sayesinde aylık gelir elde etmeye başladı.
Samsun'un Havza ilçesinde etkili olan sağanak sonucu oluşan taşkın nedeniyle bazı ev ve ahırları su bastı.
Gümüşhane-Trabzon karayolunda kontrolden çıkan hafif ticari araç Harşit Çayı kenarındaki bahçeye düştü. Kazada 2 üniversite öğrencisi öldü, 3 kişi yaralandı.
Doğu Karadeniz'de faaliyet gösteren 12 firmanın, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan 2022 yılı ilk 1000 ihracatçı listesine girme başarısı gösterdiği bildirildi.
Tarım ve Orman Bakanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ülke genelinde denetimlerini artırdı.
Bütün dönem çay paralarının ne zaman ödeneceği vatandaş tarafından merak ediliyor. Peki mayıs ayı çay paraları ne zaman ödenecek?
