Arhavi'de doğalgaz çalışmalarına başlandı
07.08.2024 - 13:15Artvin'in Arhavi ilçesinde doğalgaz çalışmalarına başlandı.
- 0
- 0
- 1618
Artvin'in Arhavi ilçesinde doğalgaz çalışmalarına başlandı.
Samsun'un Havza ilçesinde bir evden 4 römork çöp çıkarıldı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kırklareli merkezli 4 ilde, iki ayrı organize suç örgütüne yönelik düzenlenen "Kuyu-15" operasyonlarında 30 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.
ABD merkezli dünyanın en prestijli savunma sanayi listesi kabul edilen "Defense News Top 100"deki Türk şirketi sayısı 5'e yükseldi.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'ye gelecek 2,5 milyar dolarlık dış finansmanın imzası için son aşamada olduklarını söyledi.
Aile Sağlığı Merkezleri halk sağlığını koruma ve geliştirme amacıyla geniş bir yelpazede hizmet sunuyor.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından düzenlenen çalışmalarla 49 düzensiz göçmen yakalandı, 2 kişi göçmen kaçakçılığı suçundan tutuklandı.
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda boks branşı kadınlar 50 kiloda yarı final müsabakaları yapıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), 6 öğretim elemanı alımı yapacak.
Rize’de sigorta satış uzmanı istihdam edilecek.
Fındıklı Belediyesi'ni ziyaret eden AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Fındıklı Kent Meydanı projesine destek sağlayacağını belirtti.
Sinop'un Dikmen ilçesinde, şehit Bahattin Dolma, kabri başında anıldı.
Karabük'te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 2 şüpheliden biri cezaevine gönderildi.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonu düşürmede çok kararlı olduklarını belirterek, "Milletimizin şu anda karşı karşıya olduğu sıkıntıları gidereceğiz, 2025'te ilk rahatlamayı göreceğiz." dedi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, "Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Türkiye Aile Destek Programımızın bu yılın sonuna kadar uzatılmasının ardından ilk ödemeleri 9 Ağustos itibarıyla vatandaşlarımızın hesaplarına aktaracağız." dedi.
Çorum'un Oğuzlar ilçesinde şiddetli yağışın ardından belediye ekiplerince temizlik çalışması başlatıldı.
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), başkasının kredi kartıyla ödeme yapmanın özel usulsüzlük cezasına tabi olmadığını açıkladı.
Trabzon'da kadınlar ürettikleri el emeği göz nuru ürünlerini Botanik Park'ta açılacak alanlarda satışa sunacak.
Sinop'un Boyabat ilçesinde ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), 9 öğretim üyesi alımı yapacak.
