Zirai don cennet hurmasını vurdu
16.04.2025 - 20:29Bilecik’te cennet hurmasını zirai don vurdu. Üreticiler, zirai donun üretimi olumsuz etkileyeceğini söyledi.
- 0
- 0
- 1081
Bilecik’te cennet hurmasını zirai don vurdu. Üreticiler, zirai donun üretimi olumsuz etkileyeceğini söyledi.
Bartın’ın en yoğun caddesinin trafiğe kapatılabilmesi amacıyla 3 günlük deney yapılacak.
Acıbadem Kayseri Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Filiz Tubaş, düzenli doktor kontrollerinin büyüme ve gelişme geriliklerini önlemede kritik olduğuna dikkat çekerek, "Büyüme evrelerinin muhakkak bir hekim tarafından değerlendirilmesi gerekiyor.
Geleneksel küpe, kolye, bileklik gibi takılara alternatif olan altın ve pırlanta piercingler takı dünyasında yeni bir trend olarak dikkat çekiyor.
Bolu'nun Seben ilçesinde sabah saatlerinde kaybolan bir kadın, evinin yaklaşık 5 kilometre uzağındaki ormanlık alanda sağ olarak bulundu. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kadın hastaneye kaldırıldı.
Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisi açıldı.
Rize’de 500 dönümlük alanda yapımı süren Millet Bahçesi projesinde üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Aslen Rize İkizdereli olan Megastar lakaplı ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu’nun annesi Neşe Tevetoğlu vefat etti. Avrupa turnesinde bulunan Tarkan, acı haberi alır almaz İstanbul’a döndü.
Ordu'da jandarma ekipleri tarafından son bir haftada yürütülen çalışmalar kapsamında 24 bin 651 kişi sorgulandı, çeşitli suçlardan aranması bulunan 34 şüpheli yakalandı,13’ü tutuklandı.
AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, kent genelinde etkili olan zirai dondan etkilenen köyleri ziyaret ederek, muhtarlar ve çiftçilerle bir araya geldi.
Bolu'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı.
Samsun'un Atakum ilçesinde alacağını istemek için gittiği iş yerinde tüfekle ateş edilen kişi, kaçarken merdivenden düşerek yaralandı.
Samsun'da zirai donun etkilerini tespit etmek için saha çalışmaları sürüyor. İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, zirai dondan en çok fındığın etkilediğini ancak kanola, şeker pancarı ve yağlı ayçiçeğinin de tehlikede olduğunu söyledi.
Samsun'un Canik ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Emine Akpınar'ı (36) öldüren Emrah Akpınar'ın (38), 2016 yılında ağabeyini öldürüp, cezaevine girdiği ortaya çıktı.
Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinde imamlık yapan İdris Birinci evinde ölü bulundu.
Rize'de uzun yıllar siyaset ve sivil toplum kuruluşlarında görev yapan Emin Kanbur, köyde yaşamanın ısınma, mutfak ve sıcak su gibi temel ihtiyaçlar açısından şehir yaşamına göre yüzde 70 daha pahalı olduğuna dikkat çekti.
İstanbul merkezli olmak üzere Rize’nin de aralarında bulunduğu 4 ilde, kendilerini yatırım danışmanı olarak tanıtarak telefonla ulaştıkları kişileri yaklaşık 1 milyon dolar dolandıran şebekeye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 5’i tutuklandı.
Doğu Karadeniz'de özellikle yaylalarda gelişigüzel çevreye atılan çöp ve atıklar, derelerle sürüklenip, ulaştığı Karadeniz'de kirlilik oluşturuyor. T
Samsun’da devam eden Gençler Avrupa Bowling Şampiyonası’nda Genç Kızlar Ferdi kategorisinde Norveç’ten Madelen Thorsrudhagen Danielsen altın, Emilie Marie Aas ise bronz madalya kazandı. Madalya alan Norveçli sporcular, madalya kazanmayı beklemediklerini ama çok mutlu olduklarını söyledi.
Samsun’un Canik ilçesinde Emrah A. (38) sokakta tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi Emine A.’yı (36) tabanca ile vurarak öldürdü. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
