Yeğeninin saldırısından ‘ölü numarası' yaparak kurtuldu
04.07.2023 - 17:10Van’ın merkez İpekyolu ilçesinde yeğeninin saldırısına uğrayan dayı, ölü numarası yaparak kurtuldu.
- 0
- 0
- 1244
Van’ın merkez İpekyolu ilçesinde yeğeninin saldırısına uğrayan dayı, ölü numarası yaparak kurtuldu.
Artvin'de Çoruh Nehri üzerinde inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES'te su seviyesinin yüksekliği 177,39 metreye ulaştı. Ağustos ayında elektrik üretimi için deneme testlerinin yapılacağı barajın su tutma işlemi sorunsuz ilerliyor.
Son dönemin en önemli konularından biri olan kızamık vakalarındaki artışa ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan önemli açıklamalar geldi.
ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, beyaz çay tomurcuğunun toplamanın tam zamanı olduğunu belirterek, kilosunun müstahsillerinden 1500 TL’ye alındığını söyledi.
Jeoloji mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Trabzon Havalimanı pistindeki tehlikeye dikkat çekerek, uçuşların Rize ve Ordu'ya yönlendirilmesi çağrısı yaptı.
Sağlık Bakanı Koca, kızamık salgını iddiasına ilişkin, "Bir salgın durumu söz konusu değil, kontrol altında. Tespit edilen tüm vakalar için gerekli tedaviler uygulanıyor. Ayrıca filyasyon çalışmaları son derece sıkı şekilde yapılıyor." dedi.
Süper Lig ekiplerinde Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam ediyor.
Giresun’un Görele İlçesinde yaşayan 27 yaşındaki Fulden Çavuşoğlu, ailesiyle birlikte ürettiği fındığı kurduğu atölyede işleyerek kendi markasıyla pazarlıyor.
Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde kalça protezi çıkan hasta, ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı.
Çaykur Rizespor, kontratının son yılına giren 31 yaşındaki orta sahayı ikna etmek için çok yoğun bir çaba sarf ediyor.
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Fikret Atalar, Trabzon’un Çağlayan mahallesinde dün meydana gelen ve bir kişinin ölümü ile sonuçlanan buhar kazanı patlaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, son yıllarda Rize için en büyük yatırımları hayata geçirdiklerini belirtti.
2023 ürünü fındık rekoltesinin tespiti için Trabzon’da da çalışmalara başlandı. bahçelerde çotanak sayımına başlayan komisyon, 11 Temmuz Salı gününe kadar sahada sayım yapacak.
ÇAYKUR, ikinci sürgün çay alımlarına bugün itibarıyla başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Enflasyon oranlarının belli olmasıyla birlikte biz de memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz” dedi.
Bayburt'ta buz mağarasında 80 metrelik çukura düşen bir kişi hayatını kaybetti.
Rize’de kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılan belediye bloklarının içerisinde bulunan dükkanlar hak sahiplerine teslim ediliyor.
Rize’nin Çayeli ilçesinde meydana gelen kazada 16 yaşındaki Furkan Şirin hayatını kaybetti.
1 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı feci kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
