Sinop’ta tüfekle vurulan 11 yaşındaki çocuk öldü
02.04.2024 - 10:02Sinop’un Durağan ilçesinde av tüfeğinin yanlışlıkla ateş alması sonucu vurulan çocuk yaşamını yitirdi.
- 0
- 0
- 6376
Sinop’un Durağan ilçesinde av tüfeğinin yanlışlıkla ateş alması sonucu vurulan çocuk yaşamını yitirdi.
Artvin’in Yusufeli ilçesinde baraj nedeniyle sulara altında kalan ilçe merkezinin taşındığı yeni yerleşim yerinde yapılan ilk yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi 44 oy farkla belediye başkanlığını kazandı.
Samsun'da otobüs terminalindeki bir yazıhanede otobüsle köpek gönderme ücreti nedeniyle çıkan kavgada bıçaklanan 17 yaşındaki çocuk yaralandı.
İzmir'in Karabağlar ilçesinde silahla bir çocuğunu öldürüp diğerini yaralayan kişi, intihar girişiminde bulundu.
Rize'nin kesin olmayan sonuçlara göre yeniden Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti adayı Rahmi Metin, seçmene teşekkür etti.
Dolar 32,4260 liradan, euro ise 34,9760 liradan güne başladı.
İsrail’in bombardımanını 7 Ekim’den bu yana aralıksız sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 32 bin 845’e, yaralananların sayısı ise 75 bin 392’ye yükseldi.
Aydın’ın Nazilli ilçesinde çıkan alacak verecek kavgasında anne ve oğlu evde bıçaklanmış halde ölü olarak bulundu.
Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçeli futbolcular Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat ile Trabzonspor'dan antrenör Egemen Korkmaz, tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk edildi.
Özel İmperial Hastanesi Çocuk-Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğretim üyesi Canan İnce Börekci, ‘Otizm Farkındalık Ayı’ dolayısıyla yaptığı açıklamada otizmin sosyal-iletişimsel alanlarda yetersizlikler, sınırlı ilgi alanları ve tekrarlayan davranışlar ile seyreden bir bozukluk olduğunu belirtti.
Türkiye'nin 2007-2013 döneminden bu yana katılım sağladığı, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği (AB) Başkanlığının Ulusal Otoritesi olduğu Karadeniz Havzası'nda Sınır Ötesi İşbirliği Programı 2021-2027 dönemi ikinci çağrısının başvuru süreci başladı.
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, yaya geçidinden karşıya geçtikleri sırada otomobilin çarpması sonucu yaralanan kadın hayatını kaybetti, iki kızının tedavisi sürüyor.
Resmi olmayan sonuçlara göre yerel seçim yarışına katılan 26 milletvekilinden CHP'li 4 isim belediye başkanlığını kazandı.
Milli Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 2 Haziran'da yapılacak merkezi sınav başvurular yarın saat 17.00'ye kadar yapılabilecek.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde AK Parti’nin en yüksek oy aldığı il Rize olurken, ilçe sıralamasında da İyidere ve Güneysu ilçeleri ilk 5’te yer aldı.
31 Mart 2024 seçimleri kapsamında Rize Belediye Meclis üyelikleri için kullanılan oylar ve meclisin yeni dağılımı belli oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre Rize Belediye Meclis Üyeleri 3 partiden oluşacak.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.
CHP, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Doğu Karadeniz Bölgesi’nde kalesi olan Giresun’u tekrar aldı. 2014 yerel seçimlerinde Türkiye’de ilçeler bazında yüzde 82,72 oy oranıyla rekor kıran Trabzon’un Hayrat ilçesi 2024 seçimlerinde de bölgedeki en yüksek oy oranına sahiplik unvanını korudu. İller bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en büyük destek ise babaocağı Rize’den geldi.
Mevcut belediye başkanının AK Parti'den BBP'ye geçtiği Rize'nin Kalkandere ilçesinde başa baş geçen seçimi AK Parti'nin adayı Mehmet Yılmaz seçildi.
2024 Yerel Seçim sonuçlarına göre Rize'de Ak Parti 13, CHP 3 ve MHP 2 belediye başkanlığı kazandı. Rize Belediyesi'nde Ak Parti Adayı Rahmi Metin Türkiye genelinde en çok oy oranı alan belediye başkanı oldu.
