Ordu'da denizde boğulan lise öğrencisinin cenazesi toprağa verildi
22.05.2025 - 15:13Ordu'da denizde boğulma tehlikesi geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden lise öğrencisinin cenazesi defnedildi.
- 0
- 0
- 1044
Ordu'da denizde boğulma tehlikesi geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden lise öğrencisinin cenazesi defnedildi.
Samsun'da görülmeye başlayan kestane gal arısı için biyolojik mücadele başlatıldı. Üretilen 'torymus sinensis' böcekleri, tek tek gal olan kestane ağaçlarının dallarına bırakıldı.
Zonguldak'ta yaya geçidinden geçerken kamyonun çarptığı Rukiye Solmaz (80), hayatını kaybetti.
Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçında düdük çalacak hakem belli oldu.
Çin'den Rize'ye gelen akademisyenler çay bahçesine girerek elleriyle çay topladı.
Küresel gerginlikler arttığı için altın yükseliş seyrini 4. güne taşımışken, yurt içinde TCMB'nin yılın 2. Enflasyon Raporu yatırımcıların odağında yer alıyor.
ÇAYKUR’un 2025 yılı mevsimlik işçi alımı kapsamında 28 bini aşkın adayın katılacağı noter kurası 22 Mayıs’ta Rize Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek. Kura, en az başvurudan en fazla başvuruya göre sıralanacak.
Rize'nin Derepazarı ilçesine bağlı mahalleler arasında Eriklimanı, en fazla nüfusa sahip oldu.
Rize'de 2024 yılında en fazla bebeğin dünyaya geldiği ay ağustos oldu.
Samsun Büyükşehir Belediyesinin 7 bin metrekare alanda Çocuk Köyü inşa ettiği bildirildi.
Çanakkale Şehitliği'nden aldığı toprak ve Türk bayrağını Samsun'a ulaştırdıktan sonra Trabzon'a gelen bisikletli Murat Tecimen, şehit Eren Bülbül'ün mezarına ziyarette bulundu.
Samsun'da, Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında, coğrafi işaretli ve yöreye özgü yemeklerin tanıtımı yapıldı.
Ordu'nun Ulubey ilçesindeki Biyoinovasyon Merkezinde tarıma yönelik modern çalışmalar devam ediyor.
Rize'den yılın 4 ayında yapılan çay ihracatı 5 milyon 599 bin 758 dolara ulaştı.
Samsun'da Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 178. kuruluş yıl dönümünde çelenk sunma töreni düzenlendi.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) bünyesinde istihdam edilecek mevsimlik işçiler için kura çekimi numaraları ve listeleri açıklandı.
Sinop’ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı.
Çorum'da tarihi Hitit kentleri Hattuşa, Alacahöyük ve Şapinuva arasında yer alan Hitit Yürüyüş Yolu'nun 41 kilometrelik kısmı, doğaseverler tarafından 4 günde yüründü.
Rize'nin İkizdere ilçesinde 1186 kişi ile Çarşı, nüfus bakımından en kalabalık mahalle oldu.
Giresun'da halk arasında havaların ısınıp bahardan yaza geçişin sembolü olarak bilinen "mayıs yedisi" geleneğinin yaşatıldığı "48. Uluslararası Giresun Aksu Festivali" başladı.
