Rize’de 5 yaşındaki çocuk, sokak köpeğinin saldırısına uğradı
16.08.2025 - 13:14Rize’de 5 yaşındaki bir çocuk babasının yanında başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı.
- 1
- 0
- 1380
Rize’de 5 yaşındaki bir çocuk babasının yanında başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı.
Trendyol Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 2025-2026 sezonunun 2. haftasında Corendon Alanyaspor, kendi sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geliyor.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Artvin’de, Sanayicilerle İstişare Toplantısı sonrası Rize’ye geldi. Rize’de AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Bakan Kacır, burada partililere seslendi. Rize için çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Bakan Kacır, “Hep beraber Rize için çalışmaya devam edeceğiz.
Tokat’ın Zile ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Şeymanur-Emrah Çelik çifti ile 2 aylık kızları Elanur Çelik ve akrabaları Döndü Polat’tan sonra ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alınan Elifnur Çelik (3) de yaşamını yitirdi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği ve 36 ülkeden 795 kişinin katıldığı Uluslararası Horon Festivali’ne, Vali Aziz Yıldırım ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in dünyaya barış mesajları damga vurdu.
Amasya’da hafif ticari araç ile ambulansın çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı. Kaza anı, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kamerasına yansıdı.
Samsun merkezli 5 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheli tutuklandı.
Rize Belediyesi, yaz tatilini verimli değerlendirmek isteyen 10-15 yaş grubundaki çocuklara yönelik "El Becerileri Yaz Kursları"nı başlattı.
Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, kaleci rotasyonuna Çaykur Rizespor’dan takviye yaptı. Kırmızı-siyahlılar, Zafer Görgen’i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.
Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esenyurt Mahallesi’nde TOKİ konutlarının yanındaki yeni mezarlığın çevresine atılan bira şişeleri, mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.
Rize'nin Fındıklı ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmak için eğitim alan 70 itfaiye personeli törenle görevlerine başladı.
Samsun'un Çarşamba ilçesi Hacılıçay Mahallesi'nde şeftali üreticileri, sezonun son ürünlerini hasat ediyor.
Türkiye’nin en yüksek yaşlı nüfus oranlarından birine sahip illerinden Sinop’ta, 65 yaş üstü oranı yüzde 20,8’e ulaştı. Kentte biri 80, diğeri 36 kişilik olmak üzere 2 huzurevi bulunuyor.
Halk arasında ‘zayıflama iğnesi’ olarak bilinen GLP-1 ve GIP analogları, iştahı azaltarak kilo kaybı sağlasa da uzmanlar, bu ilaçların yalnızca doktor gözetiminde ve yaşam tarzı değişiklikleriyle birlikte kullanılmasını öneriyor.
Giresun'da serbest piyasada fındık, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) açıkladığı taban fiyatın üzerinde alıcı bulmaya başladı. TMO'nun Giresun kalite fındık için belirlediği 200 liralık fiyatın üstünde işlem gören fındık, üreticinin beklentisini karşıladı.
Karabük'te 37. dönem temel eğitimlerini tamamlayan 1619 uzman erbaş için tören düzenlendi.
Samsun’un Salıpazarı ilçesindeki orman içi derelere, nesli tehlike altındaki yerel alabalık popülasyonunu desteklemek amacıyla 5 bin adet doğal alabalık bırakıldı.
AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Karadeniz’i İç Anadolu’ya bağlayacak olan Tokat-Niksar yolu güzergahında başlatılan bölünmüş yol çalışmalarının yüzde 83'ünün tamamlandığını söyledi.
