Artvin'de meydana gelen çığda iş makineleri ve bakımevinde hasar oluştu
01.03.2025 - 13:21Artvin'in Borçka ilçesinde meydana gelen çığ hasara neden oldu.
- 0
- 0
- 1683
Artvin'in Borçka ilçesinde meydana gelen çığ hasara neden oldu.
Samsun'da tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 50 yaşındaki kadının bağışlanan organları, 3 kişiye nakledilecek.
Artvin'in Arhavi ilçesinde tünelde meydana gelen tır yangınında dumandan etkilenen 5 kişi tedavi altına alındı.
2023 sonu itibarıyla 10 yıldır işlem yapılmayan 1 milyon 672 bin 473 hesapta unutulan 507 milyon lira Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) aktarıldı.
Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, gıda kontrol görevlilerince rutin olarak devam eden denetimlere ek olarak ramazan ayında da denetimlerin yoğun bir şekilde gerçekleştirildiğini belirtti.
Rize'de ikamet eden nüfus içinde en fazla görülen erkek ve kadın isimleri belli oldu.
Rize'de sahur ve iftar saatleri belli oldu!
Rize’de hafta sonu noter işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar için nöbetçi noter bilgileri açıklandı.
Rize Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü, Ramazan ayının yaklaşması nedeniyle tüketicilerin ekonomik çıkarlarını korumak ve olası mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla kapsamlı fiyat denetimlerine başladı.
Rize’nin sevilen ses sanatçılarından Murat Köse, yeni şarkısının klibinde Çaykur Rizespor formasını giyerek takımına olan sevgisini gösterdi.
Rize'nin Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuyumcu, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.
İspanya’dan yola çıkarak, hac ibadetini yerine getirebilmek için at sırtında yolculuk yapan Endülüslü Müslümanlar Türkiye’ye Edirne’den giriş yaptı.
İstanbul Beylikdüzü'nde 4 katlı bir binanın yanında yapılan inşaat ve son zamanlarda etkili olan kar yağışı nedeniyle istinat duvarı çöktü. Belediye ekipleri tarafından yapılan incelemeler devam ederken, binada oturan vatandaşlar tahliye edilip bina mühürlendi.
Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Kara Harp Okulu'ndaki eylemlere ilişkin 307 sanığın yargılandığı davada hakkında 12 yıl 6 hapis cezası bulunan ve aranan astsubay Bursa'da sahte kimlikle yakalandı.
Diyarbakır merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, depremde kullanılamayacak hale gelen ağır hasarlı araçların ruhsat belgeleri ve şasi numaralarını değiştirerek "change" işlemi yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin 36 milyon 430 bin liralık mal varlıklarına el konuldu.
Mesleki Eğitim Merkezleri (MESEM) üzerinden usulsüzlük yaparak kamuyu yaklaşık 77 milyon lira zarara uğrattıkları tespit edilen 40 şüpheliden 38'i Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.
Artvin’de bir binanın çatısındaki karlar kaldırıma düşerken, o sırada yolda yürüyen yaşlı adam karların altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu.
Rize’de Ayder Yaylası’na çığ düşmesinin ardından kar kütlesini temizlemek için çalışma başlatıldı. Çalışmalar sonrası işletmelerde meydana gelen hasarın boyutu da ortaya çıkmaya başladı.
Samsun'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda evde özel iklimlendirme sistemiyle kenevir yetiştirme odası ele geçirildi.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir evde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti.
