Trabzon'da hurda deposunda çıkan yangın söndürüldü
23.11.2025 - 15:11Trabzon'un Ortahisar ilçesinde hurda deposu olarak kullanılan tek katlı iş yerinde çıkan yangın maddi hasara yol açtı.
- 0
- 0
- 762
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde hurda deposu olarak kullanılan tek katlı iş yerinde çıkan yangın maddi hasara yol açtı.
Sakarya’nın Serdivan ilçesinde ormanlık alanda aracının yanında tüfek ve kan izleri bulunan 30 yaşındaki kayıp şahıs, aracından yaklaşık 150 metrelik şarampolde ölü bulundu.
Samsun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nen Prof. Dr. Osman Can Yontar, spor yaparken yaşanan ölümlere dikkat çekip, "Elbette aşırı ve kontrolsüz spor yapmak vücudu yorabilir, fakat bu tür ani kayıpların temelinde çoğu zaman spordan ziyade teşhis edilmemiş rahatsızlıkların tetiklenmesi yatabiliyor" dedi.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, ‘Her Deplasman Bir Okul’ projesi kapsamında Rize’nin Güneysu ilçesinde öğrencilerle buluştu. Başkan Saran, “Bu okulda hem akademiye hem spora bu kadar önem verilmesi ben çok mutlu etti. İnşallah sizden aldığımız moralle 3 puanla döneceğiz” dedi.
Dünyada yalnızca 3 noktada gözlemlenebilen eşsiz bir doğa döngüsü, Bolu’nun Dörtdivan ilçesine bağlı Sorkun köyünde yaşanıyor.
Aksaray’da geri dönüşüm tesisinde kundaklama sonucu çıkan yangında tesisteki plastik ve kağıt balyaları alev alev yandı. Alev topuna dönen balyalarla itfaiye ekipleri su ile müdahale ederken vatandaşlar kepçelerle alevlere müdahale etti. O anlar anbean kameralara yansıdı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Geyve’de 17 mahallenin içme suyu geleceğinin teminatı olacak projeyi tamamladı.
Tokat'ın Niksar ilçesinde yaşayan ev kadını Türkan Kestane, kişiye özel kitre bebekler yapıyor.
Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde yaşayan 97 yaşındaki Hanife Karagülle, 30 yıldır günlük tutuyor.
Amasya’da yaşayan Bekir Asaf Çapraz'ın (5) ailesi, hafif ticari aracın arka camına 'Down sendromlu oğlumun doğum gününü kutlamak için kornaya basabilirsiniz' yazısını asarak şehir turuna çıktı.
Amasya’da, Şehit Ahmet Özsoy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Hüsamettin Aydın (60), 41 yıl önce mezun olduğu okulunda 2 yıldır okul müdürü olarak görev yapıyor.
Samsun’da Atakent Ortaokulu'nda görev yapan görme engelli öğretmenler Ahmet Tayfur Arslan (37) ve Habib İbar (46), hem öğrencilerine hem de çevrelerine ilham oluyor.
Rize’de AK Parti’ye bağlı belediye başkanları, Trabzon’da düzenlenen Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’na katılarak belediyelerin çalışmaları ve çözüm odaklı hizmet süreçlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında bugün oynanacak Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Özgür Yankaya oldu.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yayaya çarpması sonucu devrilen motosikletin sürücüsü Görsel Özmen (18), arkadan gelen otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.
Samsun’un Vezirköprü ilçesinde park halindeki bir otomobilde çıkan yangın, çevrede korkuya neden oldu.
Trabzon'un Çaykara ilçesinde şarampole yuvarlanıp, alt yola düşen otomobilin sürücü Kemal Şahin (63) hayatını kaybetti, yanındaki kardeşi Hikmet Şahin (57) yaralandı.
Trabzon’da sezonun ilk haftalarında bol avlanan istavrit yerini hamsi ve diğer balık çeşitlerine bıraktı. Kilosu 50 liraya kadar düşen hamsi, vatandaşların ilk tercihi oldu.
Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacakları maç için Rize’ye gelen Fenerbahçe’yi taraftarlar havalimanında coşkuyla karşıladı.
UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve Mimar Sinan’ın "ustalık eseri" olarak tanımladığı Selimiye Camii’nde, kubbe süslemelerine yönelik tartışmalı restorasyon projesi yargı sürecine takıldı.
