Artvin'de 6 Şubat Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı oluşturuldu
24.03.2023 - 16:31Artvin'de, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler için "6 Şubat Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı" oluşturuldu.
- 1
- 0
- 956
Artvin'de, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler için "6 Şubat Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı" oluşturuldu.
Dünya ve Avrupa şampiyonu, milli güreşçi Rıza Kayaalp, Rize'de öğrencilerle bir araya geldi.
EYT kapsamında emekli olacak çalışanlarının kıdem tazminatını ödeyecek KOBİ ve KOBİ dışı firmaların finansman ihtiyacının karşılanması amacıyla KGF tarafından devreye alınan Hazine destekli EYT Destek Paketi'ne başvurular bugün başladı.
Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Akdağ Dağı'nda, depremlerde oluşan yarık ve çökmeler karların erimesiyle ortaya çıktı.
ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Artvin'in Kemalpaşa ilçesindeki çay fabrikasında bugün çıkan yangın sonrası iki hafta içinde tamiratın yapılacağını ve bir ay sonra başlayacak olan çay sezonuna fabrikanın yetiştirileceğini söyledi.
Kahramanmaraş’ta özel bir eğitim merkezi işletip öğretmenliğini yapan Metin Acıpayam, meydana gelen depremlerde 92 öğrencisini kaybetti, 22'sinin ise kimliğini teşhis etti.
Hz. Muhammed'in vasiyeti üzerine Veysel Karani'ye bırakılan önemli kutsal emanetlerden Hırka-i Şerif, ramazan dolayısıyla Fatih'teki Hırka-i Şerif Camisi'nde ziyarete açıldı.
Büyük Birlik Partisi Çayeli İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Rize-Artvin Havalimanı için açıklamalarda bulundu.
Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, geçen hafta sonu Kapıkule ve Esendere gümrük kapıları ile İstanbul Havalimanı'nda peş peşe gerçekleştirdiği operasyonlarda 173,2 kilogram uyuşturucuya el koydu.
Dünyada her dakika 3 kişinin tüberküloz nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.
Kemalpaşa çay fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.
Kahramanmaraş’ta işletmesi bulunan bir depremzede, enkazın içinde kalan yaklaşık 1 milyon TL değerindeki yem ve gıda maddelerini çıkarmaya çalışıyor.
45 bin yeni öğretmen ataması 8 Mayıs’ta yapılacak.
Pendik’te bulunan 7 katlı bir otelde çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Yangının çıktığı otel havadan görüntülendi.
Portekiz'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, Lihtenştayn ile oynanan Avrupa Şampiyonası grup elemeleri karşılaşmasında milli formayla en fazla maça çıkan oyuncu olurken, mücadeleyi 2 golle tamamladı.
Çorum'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.
Rizeli avukat yazar Ateş Hatinoğlu, kaleme aldığı yazıda CHP Lideri Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceği 25 nedeni sıraladı.
Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğü önünde kaza meydana geldi.
İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği'nin (İstanbul PERDER) ramazan ayında et fiyatlarına ilişkin aldığı sabitleme kararı tezgahlara yansımaya başladı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı Kalkınma Gençlik Merkezi'nde kültür-sanat ve spor branşlarında verilen kurslar her yaş grubu gençten büyük ilgi görüyor. Bu kapsamda Karadeniz Teknik Üniversitesinde eğitim gören yabancı öğrencilere ücretsiz İngilizce kursu veriliyor.
