Ordu'da denizde boğulma tehlikesi geçiren 2 kadın kurtarıldı
26.08.2023 - 19:48Ordu'nun Gülyalı ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren 2 kadın tedavi altına alındı.
- 0
- 0
- 3385
Ordu'nun Gülyalı ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren 2 kadın tedavi altına alındı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yeni otogarın önümüzdeki Eylül ayından itibaren hizmet vermeye başlayacağını ifade ederek "Bu yapıyı tamamladık. Hatta şirketlerin büyük bölümünü taşıdık. Kiracılara teslim ettiğimiz alanların onarılması ve onların kendilerine göre dizayn edilmesi ile birlikte Eylül ayının ilk haftasından itibariyle firmalar buraya taşınmaya başlayacaklar" dedi.
Yıllardır CHP üyesi olan ve çeşitli kurumlarda görev alan Ahmet Şaban Zehiroğlu CHP Rize İl Başkanlığına aday olduğunu düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalan ve sol bacağı diz altından ampute edilen 44 yaşındaki Adem Turan, Zonguldak'ta özel bir medikal firmasına yaptırılan protez sayesinde 6 ay sonra yeniden ayağa kalktı.
Valiler Kararnamesi ile Tekirdağ'dan Trabzon'a atanan Vali Aziz Yıldırım, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla tanıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Muhalefete) Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz. Bunların kendi koltuklarını korumak, siyasi ikballerini kurtarmak dışında gündemleri yoktur." dedi.
Artvin'in Hopa ilçesinde otomobilin çarptığı 9 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.
Rize’de sabah saatlerinde Karadeniz açıklarında hortum görüntülendi.
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Demir'in cenazesi, memleketi Ordu'ya gönderilmek üzere Samsun'a getirildi.
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında 26 Ağustos Cumartesi deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da futbolcu Dal Varesanovic, sezonun ilk galibiyetini almak istediklerini söyledi.
Resmi Gazetede yayınlanan kararnameye göre Aydıntepe Kaymakamı Kerem Yenigün’ün yeni görev yeri belli oldu.
Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile Rize'ye yeni vali yardımcıları atandı.
Resmi Gazete’de yayınlanan kararnameye göre Derepazarı Kaymakamı Bekir Yalçın’ın yeni görev yeri belli oldu.
2017-2022 yılları arasında Rize İl Jandarma Komutanlığı görevini yürüten Kıdemli Albay Hakan Dedebağı tuğgeneralliğe yükseldi.
Resmi Gazete’de yayınlanan kararnameye göre İyidere Kaymakamı Hasan Musab Okatan’ın yeni görev yeri belli oldu.
Resmi Gazete’de yayınlanan kararnameye göre Çamlıhemşin Kaymakamı Hakan Öznay’ın yeni görev yeri belli oldu.
Resmi Gazete’de yayınlanan kararnameye göre Fındıklı Kaymakamı’nın yeni görev yeri belli oldu.
Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile Rize'ye yeni vali yardımcıları atandı.
Ordu Büyükşehir Belediyesince başlatılan "Fındık Dalda, Aklın İşçide Kalmasın Projesi", 4'üncü yılında da hasat sezonuna katkı sağlıyor.
Çaykur Rizespor’un Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçının hakem kadrosu belli oldu.
