Ordu'da kent bayramlaşması düzenlendi
16.06.2024 - 20:02Ordu'da, Kurban Bayramı dolayısıyla kent bayramlaşması programı gerçekleştirildi.
- 0
- 0
- 2563
Ordu'da, Kurban Bayramı dolayısıyla kent bayramlaşması programı gerçekleştirildi.
Karadeniz'de keşfettiği doğal gazı Eylül 2023 itibarıyla üreterek sisteme vermeye başlayan Türkiye'nin toplam doğal gaz üretimi, geçen yıl 2022'ye göre yüzde 113 artarak 807,3 milyon metreküp oldu.
Müslümanlar, İsrail polisinin kısıtlamalarına rağmen işgal altındaki Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa’da Kurban Bayramı namazını eda etti.
Rize genelinde özel bir bankanın ATM'lerinde para olmaması vatandaşların tepkisini çekiyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "9 günlük tatil boyunca ülke genelinde hava sıcaklıkları biraz azalacak. Yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor." ifadelerini kullandı.
Kurban Bayramı öncesinde karayollarında trafik yoğunluğu nedeniyle olumsuzluk yaşanmaması için polisler tarafından gerçekleştirilen denetimler sıklaştırıldı.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bebek bezi ve çeşitli plastik ürünler üretilen fabrikada çıkan ve yan taraftaki fabrikaya da sıçrayan yangın 6 saat sonra kontrol altına alındı.
Rize'de Fatih Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "Rize'nin Değerleri" temalı resim sergisi görücüye çıktı.
Trabzon'da, Kurban Bayramı süresince toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olacağı bildirildi.
Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 17. Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) bugün başlıyor.
Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki plastik fabrikasında çıkan ve yan taraftaki fabrikaya da sıçrayan yangına müdahale ediliyor.
Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 17. Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) yarın başlayacak.
Ordu Büyükşehir Belediyesince plaj ve kıyılar yeni sezon için halkın kullanımına hazırlanıyor.
Türkiye'de geçen ay yağış normallerine göre yüzde 33 arttı, en fazla yağış alan şehir Rize oldu.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, Hatay, Ankara, Çankırı ve Konya'da düzenlenen "Kuyu-5" operasyonlarında 4 elebaşının da aralarında bulunduğu organize suç örgütü üyesi 57 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Trabzon'da yüksekten düşerek yaralanan kişi tedavi altına alındı.
Türkiye genelinde meteorolojik şartlar bakımından yangın riski taşıyan 27 ildeki ormanlara giriş yasaklandı.
Ülke genelinde bugünden itibaren etkisini gösterecek sıcaklıklar, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde mevsim normallerinin 8 ila 12 derece, diğer bölgelerde ise 4 ila 8 derece üzerine çıkacak.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, 14 ilde düzenlenen "Sibergöz-44" operasyonlarında 107 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
Karadeniz’e kıyısı bulunan şehirler arasında deniz suyu sıcaklığı en düşük il '19 derece' ile Samsun olarak dikkat çekerken, Rize'de ise deniz suyu sıcaklığı 22 derece olarak kayıtlara geçti.
