Trabzon'da Gaziler Günü Kortej Yürüyüşü gerçekleştirildi
20.09.2023 - 18:14Trabzon'da, Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında kortej yürüyüşü düzenlendi.
- 0
- 0
Trabzon'da, Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında kortej yürüyüşü düzenlendi.
Sert kış ayları Ardahan'dan Türkiye'ye giriş yaptı. Ardahan’da soğuk hava etkili olmaya başladı. Göle ilçesinde hava sıcaklığı sabah saatlerinde eksi 1 derece olarak ölçüldü.
Artvin'de vefat eden Kore gazisi Ahmet Sezgin'in cenazesi toprağa verildi.
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında 23 Eylül Cumartesi günü EMS Yapı Sivasspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'da Macar futbolcu Attila Mocsi, evlerindeki her maçta galibiyete talip olduklarını belirterek, "Bu maç da o zorlu mücadeleyi vereceğimiz karşılaşmalardan biri olacak." dedi.
Çaykur Rizespor’un Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında oynayacağı EMS Yapı Sivasspor maçının hakem kadrosu belli oldu.
Trabzon'un Of ilçesinde cami temeli törenle atıldı.
Giresun'da evinin bahçesindeki su deposuna düşen kadını AFAD ve İtfaiye ekipleri kurtardı.
Artvin’de şehre 3 kilometre uzaklıktaki Atmaca mevkiinde 10 hektarlık alanda “Millet Ormanı" oluşturma çalışmaları başladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve emeklisinin maaşlarında yılbaşında yapılacak artışın yüzde 50'ye yaklaşacağını söyledi. Işıkhan, emekli maaşlarına yönelik çalışmaların da sürdüğünü vurguladı.
TFF'den yapılan açıklamada A Milli Takım'da Stefan Kuntz döneminin resmen sona erdiği duyuruldu.
Rize’de 36’ncı Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen törende yılın ahisi, kalfası ve çırağı seçildi.
Bu yılki av sezonunda ilk kez yerli hamsi Pazar ilçesinde tezgahtaki yerini aldı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahının artırılması amacıyla 81 il müdürlüğünün koordinasyonunda Rize’de 'Aile Çalıştayı' düzenlenecek.
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Geçit Mahallesi’nde hayata geçirilen ‘En Mutlu Köy’ projesinde incelemelerde bulundu.
Bahçeşehir Üniversitesi Konservatuvarı danışmanlığında Bahçeşehir Koleji Ordu-Giresun Enver Yücel Kampüsünde Yarı Zamanlı Çocuk Konservatuvarı açılıyor. Kapılarını 9 Ekim’de öğrencilere açacak olan konservatuvarın yetenek sınavı için 27 Eylül’e kadar başvuru yapılabilecek.
Amasya Yedikır Su Ürünleri Üretim Tesisi'nde üretilen 50 bin adet sazan balığı yavruları, Trabzon’da Sera Gölü ve Balıklı Göl'e bırakıldı.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, "Siyasal süreç içerisine baktığımı zaman zaten Rize’de AKP'nin gerilediğini görüyoruz. Yerel seçimlerde başlayan gerileme bunun en pik noktası olarak da milletvekili seçimlerinde yaşanan olaydır." dedi.
Çaykur Rizespor'a ev sahipliği yapan Çaykur Didi Stadyumu'nun zemininde iyileştirme çalışması yapıldı.
Trabzon'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.
Son zamanlarda sıkça duyduğumuz akaryakıt fiyatlarındaki artış, tüketicilerin kafasını karıştırmaya devam ediyor. Yükselen dolar ve brent petrol fiyatları, yakıt fiyatlarındaki yeni zamların habercisi. Peki, bu durum bizleri nasıl etkileyecek?
