Rizeli oyuncunun acı günü: Babasını kaybetti!

Rizeli oyuncunun acı günü: Babasını kaybetti!

  • 0
  • 0

Rizeli oyuncu Hakan Yılmaz’ın 82 yaşındaki babası Necdet Yılmaz, organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Pek çok dizi ve filmde rol alan Rizeli oyuncu Hakan Yılmaz'ın Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan babası Necdet Yılmaz, 82 yaşında hayatını kaybetmişti. Necdet Yılmaz, dün toprağa verildi.

Oyuncu Hakan Yılmaz'ın babası Nejdet Yılmaz, 3 Ağustos Cumartesi günü, saat 06.00 sıralarında Yalıkavak Mahallesi'ndeki evinde organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. Necdet Yılmaz için dün öğle namazına müteakip Yalıkavak Merkez Camisi'nde cenaze düzenlendi. Cenazeye oyuncu Hakan Yılmaz, oyuncu Necmi Yapıcı, senarist-yönetmen Gani Müjde, Yılmaz ailesinin yakınları ile çok sayıda kişi katıldı.

Cenaze namazı öncesi Yılmaz için helallik alındı. Kılınan namazın ardından Yılmaz'ın cenazesi, Sandıma Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi.

Hakan Yılmaz kimdir?
Hakan Yılmaz, 6 Aralık 1969 tarihinde Rize'de doğdu.

Oyuncu ve komedyen olan Yılmaz, ilk sahne deneyimini ilkokul 2. sınıfta Cimri ile Manav piyesinde yaşadı. Okul yıllarında Üstün Gürtuna'nın hocalığında folklor çalışmaları yaptı. Lise döneminde Çetin Cengiz'den modern dans dersleri aldı ve üç yıl boyunca aynı salonda dans dersleri verdi.

Güzel sanatlar tiyatro bölümünü kazanamayan Yılmaz, amatör tiyatro grupları ile okullarda çocuk oyunlarında sahne aldı ve askerde fotoğrafçılık ile animasyon ekibinde görev yaptı. 1994 yılında "İner misin? Çıkar mısın?" adlı yarışma programında kendi yazdığı skeçlerle oyunculuk yaptı, 1995 yılında ise "Televizyon Çocuğu" adlı show programında yer aldı ve reklam filmlerinde oynadı.

Haber : DERYA ÇATAN

Yorum Yap

Rize’de site sakinlerinin fahiş aidat ve asansör tepkisi!

Rize’de site sakinlerinin fahiş aidat ve asansör tepkisi!

  • 0
  • 1
Rize-Trabzon otobüs seferlerinde güncelleme

Rize-Trabzon otobüs seferlerinde güncelleme

  • 0
  • 0

Rize'de kurulan ilk spor kulübü?