Başkan Metin, mahalle muhtarının taleplerini dinledi

Başkan Metin, mahalle muhtarının taleplerini dinledi

  • 0
  • 1

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda, gelen talepleri değerlendirdi.

Rize Belediyesi Deniz Feneri Sosyal Tesisi'nde düzenlenen toplantıda, başkan yardımcıları Muhittin Aydın Bilsel, Abdulkadir Öksüz ve Mehmet Yoldaş da yer aldı.

Kentte devam eden projeler hakkında bilgilendirme yapan Başkan Metin, ardından söz alan muhtarların taleplerini dinledi.

Muhtarlarla ortak çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Metin, "Çocukluğumuzdan beri sokağında bulunduğumuz bu güzel şehrimize kalıcı hizmetler etmenin gayretiyle bugün çalışmalarımızı devletimizin gücü, teknik ekibimiz ve siz değerli muhtarlarımızla birlikte yürütüyoruz. Önceki dönem görev süremiz içerisinde bazı bölgelerimizde uzun yıllara dayanan alt yapı sorunları ve dere taşkınlarının yol açtığı su taşkınlarını bertaraf etmek için şehrimizde güçlü bir çalışma yürüttük ve sorunlu bölgelerin büyük bir kısmında sorunları çözüme kavuşturduk. Bunun yanında şehrimize kazandırdığımız sosyal donatı alanları ve kentsel dönüşüm çalışmaları gibi bir çok projenin hayata geçirmenin gayreti içerisinde olduk ve ikinci dönemimizde de yeni projelerimizle hizmete devam ediyoruz. Bu çalışmaları hep birlikte yürütüyoruz ve vatandaşlarımızın takdiri bir yandan bizi memnun ediyor diğer yandan ise daha güçlü çalışmaya bizleri teşvik ediyor” diye konuştu.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

  • Misafir

    Misafir

    Sehiriçi minibüsler koltukları söküyor ayakda "koyun gibi" taşiyor.belediyenin hiç bir alternatif ulaşim aracı yok.

    Cevap yaz
    05.08.2024 17:14
Yorum Yap

Kontrolden çıkan otomobil bina boşluğuna düştü: 1 ölü, 1 yaralı

Kontrolden çıkan otomobil bina boşluğuna düştü: 1 ölü, 1 yaralı

  • 0
  • 0
Rize'de Nereler Gezilebilir?

Rize'de Nereler Gezilebilir?

  • 0
  • 0

2019'da ismi 'Hemşin Şelaleleri' olarak değiştirilen tabiat parkının önceki adı?