Özel Rize Göz Merkezi

Özel Rize Göz Merkezi

  • 1
  • 0

Rize'de göz sağlığı hizmetlerine yeni bir soluk getiren Özel Rize Göz Merkezi, hastalarına hizmet vermeye devam ediyor.

Modern cihazlar ve deneyimli hekim kadrosuyla hizmet veren merkez, bölge halkına göz muayenesi, lazerle göz tedavileri, katarakt cerrahisi gibi birçok alanda kapsamlı çözümler sunuyor.

Özel Rize Göz Merkezi'nin sunduğu bazı hizmetler:

Kapsamlı Göz Muayenesi: En son teknolojiye sahip cihazlarla yapılan detaylı göz muayenesi sayesinde göz sağlığınızla ilgili tüm sorunlar tespit ediliyor.
Lazerle Göz Tedavileri: Miyop, hipermetrop ve astigmat gibi kırma kusurlarının düzeltilmesinde lazerle göz tedavileri uygulanıyor.
Katarakt Cerrahisi: Bulanık görmeye neden olan katarakt hastalığının tedavisinde başarılı cerrahi işlemler gerçekleştiriliyor.
Göz Hastalıklarının Tedavisi: Glokom, retina hastalıkları gibi göz hastalıklarının teşhisi ve tedavisi konusunda uzman hekimler tarafından hizmet veriliyor.
Çocuk Göz Sağlığı: Çocukların göz sağlığının korunması ve gelişiminin takibi için özel programlar uygulanıyor.

Özel Rize Göz Merkezi Hekimi Opr. Dr. Ahmet Hatipoğlu, "Rize'de yaşayan insanların göz sağlığını korumak ve daha iyi görmelerini sağlamak için buradayız. Merkezimizde, hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak için sürekli kendimizi geliştiriyoruz." dedi.

Özel Rize Göz Merkezi, Eminettin Mah., Cumhuriyet Cad. No:82, 53020 Merkez/Rize adresinde bulunmaktadır. Randevu almak ve detaylı bilgi için 0464 214 7460 numarasını arayabilir veya rizegoz.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Özel Rize Göz Merkezi, Rize'de göz sağlığı hizmetlerine yeni bir boyut kazandırarak, bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Adres Bilgileri
Rize Göz Hastanesi
Eminettin Mah, Cumhuriyet Cd. No:82, 53020 Merkez/Rize
Mobil : 0545 214 7460
Telefon : 0464 214 7460
Fax : 0464 213 0936
E-mail: rizegozmerkezi@hotmail.com

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

PKK/KCK'nın sözde sorumlularından terörist Yiğit'i Gara'da etkisizleştirdi

PKK/KCK'nın sözde sorumlularından terörist Yiğit'i Gara'da etkisizleştirdi

  • 0
  • 0
Türkiye'de beklenen yaşam süresi 77,3 yıl

Türkiye'de beklenen yaşam süresi 77,3 yıl

  • 0
  • 0

Yanivat Köprüsü Rize'nin hangi ilçesindedir?