Rize’den Antalya’ya Uçuş Talebi Gündemde

Rize’den Antalya’ya Uçuş Talebi Gündemde

  • 0
  • 0

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize-Antalya arasında direkt uçuşların başlatılması için yapılan çağrıları yineledi.

Karamehmetoğlu, daha önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Antalya seferleri için verdiği sözün henüz yerine getirilmediğini belirterek, bu durumun Rizelileri mağdur ettiğini ifade etti.

Özellikle Gürcistan üzerinden gelen turistlerin Antalya’ya direkt ulaşım talebinin olduğunu vurgulayan Karamehmetoğlu, “Antalya seferlerinin başlamasıyla İzmir seferlerinde olduğu gibi doluluk oranlarının yüksek olacağını düşünüyoruz. Bu nedenle bir an önce bu seferlerin başlatılmasını istiyoruz” dedi.

Bakan Uraloğlu’ndan Müjdeli Haber Bekleniyor

Konuşma ardından söz alan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ise Rize-Antalya uçuş talebinin farkında olduğunu ve bu konunun bakanlığın gündeminde olduğunu belirtti. 

Bakan Uraloğlu, “Daha önce İzmir seferi talebi vardı bunu karşıladık. Antalya ile ilgili talep gündeme gelmişti. Bu yaz yoğunluğundan karşılayamadık. Buda bizim gündemimizde inşallah bunu karşılamış olacağız” diyerek Rizelileri umutlandırdı.

Ancak Bakan Uraloğlu, Antalya seferlerinin ne zaman başlayacağına dair net bir tarih vermedi. Rizeliler ve turizmciler, bu konuda Bakanlık’tan gelecek müjdeli haberi bekliyor.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Park halindeki 3 araca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

Park halindeki 3 araca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

  • 0
  • 0
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut'tan birlik çağrısı

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut'tan birlik çağrısı

  • 0
  • 0

M.Ö 64 yılında Pazar ilçesini kurduğu tahmin edilen Romalı lider kimdir?