Ocaklı: Rizeliler beni iktidarın vekili yapsın istiyorum

  • 1
  • 0

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’na destek beklediğini ifade ederek, “Rizeliler beni iktidarın vekili yapsın istiyorum” dedi.

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, ikinci tur seçimine 5 gün kala Rize Takip’e açıklamalarda bulundu.

Rize’nin bütün sorun ve ihtiyaçlarını parlamentoya taşıyacağını ve çözüm sunan bir profil izleyeceğini vurgulayan Ocaklı, “Rizeliler beni sadece eleştiren bir vekil olarak değil, iktidarın vekili yapsın istiyorum. İkinci tur seçimlerinde 13. Cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na benim kefaletimle Rize’den oy istiyorum. Bizim rekabetimiz Erdoğan'a değil kadro isteyenleredir, çay alım fiyatınadır” ifadelerine yer verdi.

“RİZELİLER’İN BÜTÜN HAKLARINI ALANA KADAR PARLAMENTODA OLACAĞIM”

Ocaklı, seçimden sonraki gün tekrar sokağa çıktıklarını belirterek, “Rize bize yetkiyi verdi. Bizi vekil olarak ilan etti. Bunun karşılığını Rize’de oy veren vermeyen herkese göstereceğiz. Şu ana kadar aldığımız yansımalar hep iyi doğrultuda. Uzun yıllardır karşılaşılmayan bu durum, Rizeliler’de heyecan yarattı. Rize’yi sokakta ve her yerde, her zaman dinlemeye devam edeceğiz. Rizeliler’in hakları bitmez. Hepsini alana kadar sokakta ve parlamentoda olacağım” diye konuştu.

Haber : Cansu Şalambar

Yorum Yap

Bakan Uraloğlu, Trabzon’da pedal çevirdi

Bakan Uraloğlu, Trabzon’da pedal çevirdi

  • 0
  • 0
Tokat'ta uyuşturucu satıcısı tutuklandı

Tokat'ta uyuşturucu satıcısı tutuklandı

  • 0
  • 0

Rize'de görülen en yüksek sıcaklık kaç derece olmuştur?