Mertoğlu: Bölgemizde büyük hizmetlere imza atacağız

Mertoğlu: Bölgemizde büyük hizmetlere imza atacağız

  • 1
  • 0

AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, “Destek ve hayır dualarınızı alarak çıktığımız bu yolda bölgemizde büyük hizmetlere imza atacağız. Bakarız deme lüksümüz yok, çünkü biz yaparız” dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nden sonra açıklamalarda bulundu.

Mertoğlu yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi vatandaşa hizmet göstermek için aşk ile çalışacaklarını belirterek, “Cumhurbaşkanımızı 2. turda yeniden Cumhurbaşkanı seçecek ve Türkiye Yüzyılına emin adımlarla yürüyeceğiz. Ülkemizin uluslararası alandaki itibarını çok daha yükseklere çıkaracağız. Bayrağımız çok daha nazlı dalgalanacak. Türkiye tercihini demokrasisine, hak ve özgürlüklerine sahip çıkmaktan, reformlarını devam ettirmekten yana olacağına inancımız tamdır. Türkiye tercihini PKK'dan FETÖ'ye kadar tüm terör örgütleriyle kararlı bir şekilde mücadele etmekten yana kullanacaktır” diye konuştu.

“Türkiye’yi milletçe el ele inşa edeceğiz”

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak bu süreçte de demokrasiden, hukukun üstünlüğünden, ülkenin barış, refah ve istikrarından taviz vermeden birlik ve beraberlik içinde 2023 hedeflerine 2053 ve 2071 vizyonuna uygun bir Türkiye’yi milletçe el ele inşa edeceklerini belirten Mertoğlu, “ Seçim süresi boyunca emeğini esirgemeyen AK Parti neferlerine teşekkür ediyorum.. Sandığa giderek demokratik hakkını kullanan her bir vatandaşımıza teşekkür ediyorum.  Bizim işimiz gönülleri yapmaktır. Biz gençlere ve gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Bakarız deme lüksümüz yok, çünkü biz yaparız” ifadelerine yer verdi.

Haber : Cansu Şalambar

Harun Mertoğlu Kimdir?

Harun Mertoğlu Kimdir?

Harun Mertoğlu kimdir? Mesleği ne? Nereli?

  • 2
  • 0
  • 1137
Yorum Yap

Rize’de köy evinde taş plak koleksiyonu

Rize’de köy evinde taş plak koleksiyonu

  • 0
  • 1
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

  • 0
  • 0

20 Haziran 1990'da 51 kişi ile Rize'deki en fazla can kaybının yaşandığı sel felaketi hangi ilçede meydana gelmiştir?