İttifak ortakları Rize’de birlik mesajı verdi

İttifak ortakları Rize’de birlik mesajı verdi

  • 2
  • 0

Cumhur İttifak ortakları Rize’de düzenlenen basın toplantısında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci ve Büyük Birlik Partisi Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, basın mensuplarıyla Rize’de bir araya geldi.

Pazara kadar değil mezara kadar bu davayı devam ettireceklerini ifade eden AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, “Cumhur İttifakı birilerinin dediği gibi proje ittifakı değil, dava ittifakıdır. Biz Cumhur İttifakı olarak adeta etle tırnak gibiyiz” dedi.

“Türkiye'de düşse bile Rize'de düşmemeliydi"

Türkiye genelinde bir oy düşüşü olduğunu dile getiren Ayar, “2018 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 76,9 oranında oy almışken, 14 Mayıs seçimlerinde yüzde 72,9 oranında oy aldı. Burada oy kaybımız var. Bunun muhasebesini yapıyoruz. Ancak Türkiye genelinde de yüzde 52,5 olan yüzde oranı 49,5’a düşmüştür. Yani bu düşüş, genel bir düşüştür. Bunu bahane aramak için söylemiyorum. Türkiye’de düşse bile Rize’de düşmemeliydi. 28 Mayıs’ta rekor bir oyla Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesini sağlamalıyız. Rize’de yüzde 80’nin altında oran alırsak bu durum bizi çok üzer. Yapılması gerekenleri ittifakımızla sürekli olarak konuşuyoruz. Ülkemize yapacağımız daha çok hizmetimiz var” diye konuştu.

“13. Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı seçeceğiz”

28 Mayıs’ta Türkiye’nin en önemli seçimine gidileceğini belirten MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, “İnşallah Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı seçeceğiz. Bunun için mücadele ediyoruz. Oy oranını arttırmak için çalışıyoruz. Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır Allah birliğimizi devam ettirsin” ifadelerine yer verdi.

Geçmişe bakarak değil bugünden sonra ne yapabilirizi düşünmeleri gerektiğini söyleyen Büyük Birlik Partisi Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, İnşallah Cumhurbaşkanı’nın Recep Tayyip Erdoğan olması için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışacağız. Allah birlik ve beraberliğimizi devam eylesin” dedi.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı rekor oyla seçerek birçok yere mesaj vereceğiz”

28 Mayıs seçiminin önemli bir seçim olduğunu vurgulayan Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci,  Yeniden Refah Partisi olarak meclise girebildik. İnşallah milletimizin derdine derman olacağız. İnşallah Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı rekor oyla seçerek birçok yere mesaj vereceğiz. Teşkilat olarak elimizden geleni yapıyoruz. Allah büyük Türkiye’yi kurmayı bize nasip eylesin” şeklinde konuştu.

Haber : Cansu Şalambar

Yorum Yap

Atmaca ile Kartal 44. kez karşı karşıya gelecek

Atmaca ile Kartal 44. kez karşı karşıya gelecek

  • 0
  • 0
Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının ilk 11'leri belli oldu

Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının ilk 11'leri belli oldu

  • 0
  • 0

Rize Atatürk Stadyumu'nda son golü hangi futbolcu atmıştır?