Çaykur Rizespor yeni sezon hazırlıklarını tamamladı

Çaykur Rizespor yeni sezon hazırlıklarını tamamladı

  • 0
  • 0

Rizespor, hem yurtiçi hem de yurtdışında gerçekleştirdiği yoğun kamp döneminin ardından Rize’ye geri döndü.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, 2024-2025 sezonu öncesi hazırlıklarına 27 Haziran'da Erzurum'da start verdi. Yüksek irtifa kampı ile fiziksel kapasitelerini artırmayı hedefleyen yeşil-mavililer, bu etabı 5 Temmuz'da tamamladı.

İkinci etap için Slovenya'yı tercih eden Çaykur Rizespor, Maribor'da ve ardından Kranjska Gora'da top koşturdu. Teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki takım, taktik ve fiziksel çalışmaların yanı sıra hazırlık maçları da oynayarak yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmayı amaçladı.

Slovenya kampında Çaykur Rizespor 4 hazırlık maçına çıktı. Bu karşılaşmalarda özellikle genç ve yeni oyunculara yer veren tecrübeli teknik direktör İlhan Palut, oyuncuları sahada mücadelelerini görme şansı buldu. 

İŞTE RİZESPOR’UN HAZIRLIK MAÇLARI VE SONUÇLARI
Çaykur Rizespor - Shakhtar Donetsk: 0-5
Çaykur Rizespor - SK Austria Klagenfurt: 2-1
Çaykur Rizespor - Krıvıy Rih FK: 4-3
Çaykur Rizespor - OGC Nice: 2-2

Rize'ye Dönüş
Slovenya kampının ardından Türkiye'ye dönen Çaykur Rizespor, bundan sonraki hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. Oyuncular, sezonun ilk maçına kadar burada taktik ve fiziksel çalışmalarına devam edecek.

Hedef: Başarılı Bir Sezon
Yeni sezon öncesi yapılan yoğun çalışmaların ardından Çaykur Rizespor taraftarları, takımın başarılı bir sezon geçireceği umudunda. Yeşil-mavililer, Süper Lig'de daha yukarılara çıkmak ve taraftarlarını mutlu etmek için mücadele edecek.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

PKK/KCK'nın sözde sorumlusu tutuklandı

PKK/KCK'nın sözde sorumlusu tutuklandı

  • 0
  • 0
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme

  • 0
  • 0

Rize’nin kıyı şeridinin uzunluğu kaç kilometredir?