Bakoğlu: Bu sezon daha yukarıları hedefliyoruz

Bakoğlu: Bu sezon daha yukarıları hedefliyoruz

  • 1
  • 0

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Kulübü Başkan Yardımcısı Fatih Bakoğlu, geçen yıl iyi bir sezon geçirdiklerini bu sezona da iyi başlayıp yine ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonu fikstür çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 

Bakoğlu, yeni sezon fikstüründen sezonun ilk haftasında Başakşehir ile karşılaşacaklarını hatırlattı.  

SEZONUNA İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ 
Sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını temenni eden Çaykur Rizespor Kulübü Başkan Yardımcısı Fatih Bakoğlu, “Bu sezon geçen sezon olduğu gibi lige renk katmak istiyoruz. Geçen sezondan bir kadro iskeletimiz var. Yeni oyuncularla kadromuzu güçlendirmeye başladık. Bu sezon hedeflerimiz daha yüksek. Geçen sezonun çok daha yukarılarına ligi tamamlamak istiyoruz. İlk hafta evimizde Başakşehir Kulübünü ağırlayacağız. Ardından Adanademir deplasmanımız olacak. Ardından evimizde Fenerbahçe ve Kasımpaşa Kulüplerini ağırlayacağız. Sonra Galatasaray deplasmanımız var. Lige iyi başlayıp yine ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” dedi.  

TAKVİYELERLE ÇOK DAHA GÜÇLENECEĞİZ
Çaykur Rizespor takımının yeni sezon çalışmalarını Slovenya’da devam ettiğini kaydeden Bakoğlu, “İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Fiziksel ve zihinsel olarak yeni sezona hazır girmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Kadro kalitemiz iyi. Takviyelerle çok daha güçleneceğiz. Taraftarımız sabırlı olsun. Hocamızın belirlediği isimlerle görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa sürede eksiklerimizi tamamlayıp sezon başında lige hazır olmak istiyoruz” diye konuştu.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

ÇAYKUR'un randevulu çay alım sistemine geçmesi üreticiyi sevindirdi

ÇAYKUR'un randevulu çay alım sistemine geçmesi üreticiyi sevindirdi

  • 0
  • 0
Çaykur Rizespor’dan kaleci takviyesi

Çaykur Rizespor’dan kaleci takviyesi

  • 0
  • 0

Eski adı 'Viçe' olan Rize ilçesi?