Alkan: Cumhurbaşkanımıza oy vermemiş 63 bin kişiye ulaşacağız

Alkan: Cumhurbaşkanımıza oy vermemiş 63 bin kişiye ulaşacağız

  • 0
  • 1

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan,"Rize’de, cumhurbaşkanımıza verilmemiş 63 bin tane oy var. Bunlar vatanlarını, milletlerini, bayraklarını ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bizim gibi seven insanlar. Kendilerine ulaşacağız, kendileriyle alakalı bir çalışma yapacağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Recep Bakırcı ve Rize Ülkü Ocakları Başkanı Sadık Kandemir ile birlikte Rize basınıyla bir araya geldikleri kahvaltıda seçime dair açıklamalarda bulundu.

Rize’de 31 bin kişinin gönlünün alması gereken bir kişi olduğunu vurgulayan Alkan, Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakına zarar veren arkadaşlarımızı sadece görevden almaz, ihraç eder. Biz cumhurbaşkanımıza oy vermeyen 63 bin kişinin gönlünü almaya çalışırken bu noktada MHP’ye oy veren 31 bin kişinin de gönlünü alması gereken bazı arkadaşlarımız var. MHP’ye bu şekilde saldırmanın bedeli; gerekenin yapılmasıdır. İlgili arkadaşlara gereğinin yapılmasını söyledik” diye konuştu.

“Yakışanı yaparlarsa bizlerde kendilerine haklarımızı helal ederiz”

Bu tip söylemleri yapanların en büyük haksızlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yaptıklarını söyleyen Alkan, “En büyük haksızlığı kayıtsız şartsız hiçbir şey istemeden herkes topyekûn cumhurbaşkanımıza saldırırken onun yanında dimdik duran Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye yaptılar. Yani helallik alınması gereken Rize’de Milliyetçi-ülkücü hareketin 31 bin tane mensubu var. Ben kendi şahsım adına 1-2’sine haklarımı helal edebilirim ama diğer türlü helallik noktasında Milliyetçi-Ülkücü Hareketin bekledikleri vardır. İnşallah onlar da üzerlerine yakışanı yaparlar. Yakışanı yaparlarsa bizler de kendilerine haklarımızı helal ederiz” şeklinde konuştu.

Haber : Cansu Şalambar

Yorum Yap

Rizesporlu Alikulov, ameliyatsız tedavi ile taburcu oldu

Rizesporlu Alikulov, ameliyatsız tedavi ile taburcu oldu

  • 0
  • 0
Fed politika faizini 50 baz puan indirdi

Fed politika faizini 50 baz puan indirdi

  • 0
  • 0

Rize'nin yüzölçümü kaç kilometrekaredir?