AK Parti Rize İl Başkanını Cumhurbaşkanı Erdoğan belirledi

AK Parti Rize İl Başkanını Cumhurbaşkanı Erdoğan belirledi

  • 0
  • 0

Rize Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar'ın görevinde ayrılmasının ardından dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 5 isimle görüşmesi ardından AK Parti Rize İl Başkanını belirledi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partinin Eski İl Başkanı Yılmaz Katmer, Eski İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, İl Genel Meclis Başkanı Ali İmran Büyük, Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ve Eski Merkez İlçe Başkanı Ali İhsan Yazıcı ile tek tek görüştü.

Görüşmeler ardından Erdoğan, Yılmaz Katmer’in AK Parti Rize İl Başkanı olarak atandığını açıkladı.

ŞEHRİMİZ İÇİN HER ZAMAN TEŞKİLATIMIZIN YANINDAYIZ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize’den gelen beş isimle tek tek görüşme yaptığını belirten Eski İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, “Toplantıdan çıkan karar ilimize hayırlı olsun. Biz verilen her görevi ilimiz için şehrimize değer katmak için elimizden gelenin fazlasıyla yaptık ve yapmaya da her zaman hazırız. İlimizde il başkanlığı için bir atama bekleniyordu. Zaman zaman benimde ismim gündeme gelmişti fakat benim bu konuda müracaatım ve bir çalışmam olmamıştı. Ankara’ya çağrıldık. Cumhurbaşkanımız ile Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Genel Merkez Rize İl Koordinatörü Salih Cora’nın bulunduğu bir görüşme gerçekleştirdik. Zaten bizle alakalı Cumhurbaşkanımıza yapılan saha çalışmaları bir rapor olarak sunulmuştu. Teşkilat nezdinde bizimle ilgili olumlu raporun olması bizleri mutlu etmiştir. Tek tek yapılan görüşme sonrasında tüm heyetin huzurunda Cumhurbaşkanımız görevi Yılmaz Katmer’e tebliğ etmiştir. Alınan karar ilimize partimize hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN KATMER’İN YANINDAYIZ
Görevin tebliği ardından kendilerinin de Yılmaz Katmer’i tebrik ettiği ve başarı dilediğini söyleyen Türüt, “Rize’de siyaset zordur. Bizde kendisine ilimize hizmet etme adına yanındayız, yardımcı olacağız. Hep birlikte yine ülke genelinde yürütülen politikalarla yeniden eski ivmeyi yakalayacağımızı düşünüyorum. İlimize ülkemize taş üstüne taş koyan hakkıyla hizmet eden herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Haber : DERYA ÇATAN

Yorum Yap

Elektrikli araçların yaydığı radyasyon, öngörülen limitlerin altında çıktı

Elektrikli araçların yaydığı radyasyon, öngörülen limitlerin altında çıktı

  • 0
  • 0
Bayraktar AKINCI TİHA, TOLUN IIR ile atış testini başarıyla tamamladı

Bayraktar AKINCI TİHA, TOLUN IIR ile atış testini başarıyla tamamladı

  • 0
  • 0

Sebi ne demektir?