Rize'de Geleceğin 'Mete Gazoz'ları Yetişiyor

Rize'de Geleceğin 'Mete Gazoz'ları Yetişiyor

  • 0
  • 0

Rize'de 'Telafide Ben de Varım' etkinlikleri kapsamında okullarda okçuluk faaliyetleri yürütülüyor.

Rize'de Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan 'Telafide Ben Varım' etkinlikleri devam ediyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde okçuluk faaliyetleri başladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Gürbüz ile birlikte, öğrencilerle bir araya gelerek ok attı.

Emen, okçuluğun Türk tarihinde çok büyük yeri olduğunu dile getirerek, ata sporunun yeni nesillere öğretilmesinin mutluluk verici olduğunu belirtti.

2020 Tokyo Olimpiyatları'nda okçulukta Türkiye'ye altın madalya getiren Mete Gazoz'u da tebrik eden Emen, "Artık hepimizin önünde bir Mete Gazoz örneği var. Neden sizler de bir Mete olmayasınız? Ben sizlerin sportif alanlarda ülkemizi başarıyla temsil edeceğinize inanıyorum" dedi.

Emen, öğrencilere bu imkanı sağlayan okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür ederek, konuşmasını tamamladı.

Haber :

Yorum Yap

Ordu'da otomobil fındık bahçesine devrildi: Anne ve kızı yaralandı

Ordu'da otomobil fındık bahçesine devrildi: Anne ve kızı yaralandı

  • 0
  • 0
Konyaspor-Çaykur Rizespor maçının ilk 11'leri belli oldu

Konyaspor-Çaykur Rizespor maçının ilk 11'leri belli oldu

  • 0
  • 0

Rize merkezden Ayder Yaylası’na yaklaşık kaç kilometredir?