Diş Hekimliği Fakültesi 'Randevulu' Sisteme Geçti

Diş Hekimliği Fakültesi 'Randevulu' Sisteme Geçti

  • 0
  • 0

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi, artan Covid-19 vakalarını göz önünde bulundurarak, randevulu hasta kabülüne başladı.

RTEÜ'den yapılan açıklamada, "Diş Hekimliği Fakültemizde, COVİD-19 vakalarının tekrar artması ve salgınla mücadele çalışmaları nedeniyle vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve sunulan sağlık hizmetinden yararlanan insanların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için randevulu hasta kabulüne başlanılmıştır." denildi.

Açıklamada, acil müdahaleler hariç sadece randevusu olan hastalara tedavi hizmeti verileceğinin altı çizilerek, "Diş tedavisi olmak için ilk defa başvuruda bulunacak olan hastaların internet üzerinden (Çocuk ve Yetişkin İlk Muayene Kliniklerinden), http://dis.erdogan.edu.tr/tr adresinden 'Online Randevu Al' butonunu kullanarak randevu almaları gerekmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Söz konusu önlemlere uyulmasının insan sağlığını korumak açısından son derece önemli olduğunun belirtildiği açıklamada, pandemi dolayısıyla alınan diğer tedbirler hakkında şu bilgiler paylaşıldı:

"Fakültenin ana girişinde HES kodu sorgulaması yapılmakta olup, HES kodu olmayan hastalar binaya kabul edilemeyecektir. Pozitif veya temaslı olmasına rağmen fakülteye müracaat eden kişiler hakkında yasal işlem yapılacaktır. Maskesi olmayan hastalar fakülte binasına alınmayacaktır. Yoğunluk oluşturmamak için hastaların randevu saatlerinden 15 dakika önce fakülteye gelme noktasında hassasiyet göstermeleri önemlidir."

Haber :

Yorum Yap

Kaçakçılık operasyonunda 2 kişi yakalandı

Kaçakçılık operasyonunda 2 kişi yakalandı

  • 0
  • 0
Kamikaze dron AZAT göreve hazır

Kamikaze dron AZAT göreve hazır

  • 0
  • 0

'Yavuz Bahadıroğlu' mahlasıyla bilinen, 2021'de vefat eden Rizeli yazar?