Emen: Yüz Yüze Eğitime Devam Edeceğiz

Emen: Yüz Yüze Eğitime Devam Edeceğiz

  • 0
  • 0

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminde de yüz yüze eğitime kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

Rize'de İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen başkanlığında 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine ilişkin değerlendirme toplantısı yapıldı. Ali Metin Kazancı Rize Lisesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya; İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ile resmi ve özel eğitim kurumlarının müdürleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Emen, "Okullar öğrencilerimizin psikolojik, sosyal, duygusal ve kişilik gelişimleri için hayati yerlerdir. İkinci yarıyılda da yüz yüze eğitime aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Yüz yüze eğitimin selameti açısından Covid-19 salgınında alınan önlemlere azami ölçüde uyulacak ve bu konuda tüm imkanlar eksiksiz seferber edilecektir." ifadelerini kullandı.

Gündem maddeleri üzerinden devam eden toplantıda, tüm şube müdürleri kendi sorumluluk alanlarında bilgiler paylaştıktan sonra uzaktan eğitim sonrası yüz yüze başlayan birinci dönemin genel değerlendirmesi ile ilgili olarak herhangi bir önemli sorunla karşılaşılmadığı, okul ve kurumlarda ikinci dönem başında gerçekleştirilecek olan toplantılarda eğitime dair yapılacak çalışmaların tüm detaylarıyla ve titizlikle ele alınması gerektiği belirtildi.

Ayrıca zümre toplantılarının eğitimin düzenli yürümesi açısından önemli olduğuna vurgu yapıldı.

 

Haber :

Yorum Yap

Tornacı: Bu artış esnafın belini bükecektir

Tornacı: Bu artış esnafın belini bükecektir

  • 1
  • 0
Trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı

Trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı

  • 0
  • 0

Hangisi 'İmparatorların Çayı' olarak bilinir?