Bakan Ersoy'dan Rize Standına Ziyaret

Bakan Ersoy'dan Rize Standına Ziyaret

  • 0
  • 0

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, EMITT 2022'de yer alan Rize'nin standını ziyaret etti.

Türkiye’nin en büyük dünyanın ise 5’inci büyük turizm fuarı olma özelliğini taşıyan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul TÜYAP Fuar alanında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı.

Uluslararası düzeyde organize edilen ve 9-12 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerine açık kalacak fuar alanında Türkiye’nin farklı bölgelerinden turizm acenteleri, kurumlar, ticari işletmeler stant açarak tanıtımlarını gerçekleştiriyor. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun katılım gerçekleştirdiği EMİTT fuarının ilerleyen yıllarda Rize turizmine önemli ölçüde katkı sağlaması bekleniyor.

Fuar alanı içerisinde Rize Belediyesi’nin organizesiyle şehrin tanıtımı için bir stant oluşturularak turizm şehri Rize, tüm özellikleriyle gelen misafirlere aktarılıyor. Bir yandan 'Gastro Rize' ile şehrin gastronomi alanında gurme ve yöresel lezzetlerin tanıtımının yapıldığı standta diğer yandan el sanatları, eşsiz doğal güzellikleri, müziği ve doğal ürünleri misafirlere tanıtılıyor. Rize’nin gezilip görülebilecek doğal güzelliklerinin görsel fotoğraflarıyla donatılan stant içerisinde şehrin tüm güzellikleri yer alıyor.

Yapılan resmi açılışın ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Rize standını ziyaret ederek Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Rize Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı’dan şehrin turizm potansiyeline yönelik bilgiler alarak, kendisine ikram edilen yöresel lezzetlerden tattı. Bakan Ersoy ayrıca standta bulunan atmaca ve şahin kuşu ile fotoğraf çektirdi.

Ziyaretin ardından Bakan Ersoy'a Başkan Metin tarafından hediye takdiminde bulundu.

Haber :

Yorum Yap

Fınndık fiyatları: 2024 fındık fiyatları

Fınndık fiyatları: 2024 fındık fiyatları

  • 0
  • 0
Narin Güran soruşturmasında tutuklu amcanın yeniden ifadesi alındı

Narin Güran soruşturmasında tutuklu amcanın yeniden ifadesi alındı

  • 0
  • 0

Camiönü mahallesinin eski adı nedir?