EMITT 2022'de Rize Stantlarına Büyük İlgi

EMITT 2022'de Rize Stantlarına Büyük İlgi

  • 0
  • 0

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT), Rize stantları yoğun ilgi gördü.

Rize Valisi Kemal Çeber, EMITT 2022’nin düzenlendiği TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde Rizeli hemşehirlileri ile bir araya geldi. 

Alanda bulunan şahini eline alarak Rize stantlarını gezen ve fotoğraf çektiren Vali Çeber, tulum ile birlikte oynanan horona da eşlik etti. 

Renkli görüntülere sahne olan EMITT 2022'de diğer stantların yanında Artvin ve Karabük stantlarını da gezen Vali Çeber , “Turizm insanları kaynaştıran en büyük sevgi bağıdır” ifadelerine yer verdi. 

Vali Çeber, EMITT 2022 ziyaret ve incelemeleri sonrası yapmış olduğu genel değerlendirmede Rize stantlarına gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Vali Çeber, "2021 yılında küresel pandemi sebebiyle gerçekleştirilmeyen EMITT, iki yıl aradan tekrar kapılarını turizm alanının profesyonellerine açtı. Dünyanın sayılı fuarlarından birisi olan EMITT’te ülkemizin dört bir tarafından esintiler görmekteyiz. Ülkemizin kültürel ve turizm alanında ki zenginliklerini ve imkânlarını tek bir çatı altında görmek bizleri çok mutlu ediyor. Sizlerin de bildiği gibi dünya çapında bir salgın süreci içerisindeyiz. Pandemi süreci ilk başladığında turizm alanında oluşan olumsuz tabloyu büyük oranda aşmış bulunmaktayız. İlerleyen süreçte aşılama, alınan tedbirler ve vatandaşlarımızın duyarlılığı ile birlikte ilimizi ve ülkemizi turizm alanında daha da ileriye taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bu denli önemli bir fuarın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, turizmin insanları kaynaştıran en büyük sevgi olduğunu tekrar belirtmek istiyorum” dedi.

Bu arada Vali Çeber, fuar ziyareti öncesi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti. Valilik makamında sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Vali Çeber, günün anısına Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Haber :

Yorum Yap

18 yıl önce kaybolan kadının oğlunun evinin bahçesi kepçeyle aranıyor

18 yıl önce kaybolan kadının oğlunun evinin bahçesi kepçeyle aranıyor

  • 0
  • 0
Milli Eğitim Bakanı Tekin: 500 civarında okula ceza yazdık

Milli Eğitim Bakanı Tekin: 500 civarında okula ceza yazdık

  • 0
  • 0

Hangisi yöreye ait bir lahana yemeğinin adıdır?